Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
allah emeği geçenlerden razı olsun benimde sizlerle paylaşacak bilgilerim pek yok ama islami konulardaki yazılarınız içimi ferahlatıyor doğrusu nice 500 lere tabi beni bu siteyle tanıştıran teyzem f zehraya da teşekkür etmeden geçemiyeceğim

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah muvaffak etsin inşallah
çok sevindim =)
bakalım 500 ncü üye olmak kime kısmet olacak
yoksa arabi internet cafeye takılsakmı ne :D
bence en güzel hediye KİTAP ama siz daha iyi bilirsiniz tabi :rolleyes:

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
sevgili habibe ablam yöneticiler ve üyeler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. güzel yazı ve yorumlarını her daim bizlere paylaşam üyelerimiz işlerini hakkıyla yapan ve devam eden yönetim ve en büyük emek sahibi habibe ablam bu güzel ailemizin devamı ve nice 500. üyelerle hep beraber olmak dileklerimle ...

burayı gerçekten 2. evim gibi görüyorum =)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah c.c razi olsun buruk bi kalple neden diceksiniz cünkü bir emegim yok malesef ben disardan seyredenlerdenim asil Allah c.c sizlerden razi olsun keske benimde sizlerle paylasabilicegim bilgilerim olsaydi ama ne yazikki "bosa giden onca zaman yeni akillandi tas kafam" ins. nice nice 500. ler daha görücez.ins. hep beraber...yaaaa duygulandim aglattiniz beniii

allah emeği geçenlerden razı olsun benimde sizlerle paylaşacak bilgilerim pek yok ama islami konulardaki yazılarınız içimi ferahlatıyor doğrusu nice 500 lere tabi beni bu siteyle tanıştıran teyzem f zehraya da teşekkür etmeden geçemiyeceğim

Bizleri yanliz birakmayarak ve güzel yazilarinizla en büyük hizmeti veriyorsunuz.
Rabbim hepinizden razi olsun..

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bizleri yanliz birakmayarak ve güzel yazilarinizla en büyük hizmeti veriyorsunuz.
Rabbim hepinizden razi olsun..
[/quote]

KapTaaaaaann Yağcılarda İnecek var..Yavaşlada Dökülelim.Pehh :p

Üst Alt