Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sitemizin Ilk Kurulus Tarihi 17.08.2005.
O günden bu yana Sitemiz bir defa hacklenmistir. 1 Hafta boyu Sitemiz ilerleyemedi ve yaklasik 1 Hafta Sitemizde calismalar yaptik eski haline getire bilmek icin. Daha sonra eski serverden cikmak zorunda kaldik ve yaklasik 1 hafta yeni servere tasinmamiz zaman aldi ve bu tasinma esnasinda Üyelerimizden ve yazilarimizdan kayiplarimiz oldu. Bu zorluklari astiktan sonra hamd olsun Rabbimize zorluklar geride kaldi dedik ve calismalarimiza daha büyük bir askla sarildik. Malesef her Sitede oldugu gibi bizim Portalimizda yönetimde bazi inisler cikislar yasandi ve hersey rayina oturmusken kadromuzda 6 görevlimiz bizlere veda ettiler. Ama herseye ragmen bugün 14.11.2005 Tarihinde Sitemizde tam 473 Üyemiz kaytili. Kadromuzda su an icin 18 Görevlimiz mevcut ve bu sayimiz hergun biraz daha artmaktadir.
Sitemizin genel yöneticileri Hekimoglu ve Cihan Kardeslerimiz sabirli ve olgun tavirlari ile bütün Üye ve yöneticilerimizin kalbini feth ettiler. Moderatörlerimiz forumda daima her konuyu takip ederek forumun hepimiz icin huzurlu bir ortam olmasini sagladilar. Radyo Yöneticilerimizde ayni sekilde bizlere huzurlu bir sohbet ortami saglamak icin bugüne kadar canla basla calisitilar. Bizlere destek olan ve bugüne kadar bizleri yolda birakmayan bütün Habibemsin.Net ailesine tesekkür ediyorum.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
[GLOW=green]ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN..[/GLOW]

[GLOW=deeppink]Hep birlikte daha iyiye daha güzele inşallah[/GLOW]

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah cc Razı olsun ablacım...

Bizlerde ilk önce senin şahsına,

Daha sonrada sana yardımcı olup bu siteyi ayakta tutan

ve bize Habibemsin neti sunan bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı iletiyoruz....

:Dua:

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
üzerimize düşen vazifeyi yapabiliyorsak ne mutlu bize.
biz burada bir aile olduğumuzu unutmadığımız sürece ufak tefek pürüzler bize vız gelir.
inşaAllah bu sitenin çıtasını el ele hep beraber daha yükseklere çıkartacağız.

Rabbimin izniyle daha nice başarılar bizi bekliyor.
bir teşekkürde benden olsun kardeşlerim.

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
[GLOW=green]Ben de başta Habibemsin ablama bize bugüzel siteyi hazırladıgı için

Ve bu siteye tüm emektarları geçen arkadaşlarıma sonzuz şükranlarımı sunuyorum..

Allah hepinizden Razı olsun..

Hep berabere daha iyilere inşaALLAH
[/GLOW]

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Duygulandım yaa :sulugoz:Allah bu Güzel Birlikteligi bozmasin.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı DuaNur
[GLOW=green]Ben de başta Habibemsin ablama bize bugüzel siteyi hazırladıgı için

Ve bu siteye tüm emektarları geçen arkadaşlarıma sonzuz şükranlarımı sunuyorum..

Allah hepinizden Razı olsun..

Hep berabere daha iyilere inşaALLAH
[/GLOW]

+1

İnşaAllah sitemiz daha da büyüycek ;)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
kalbi Allah(c.c) için atan tüm site üyeleriyle, daha nice uzun yıllarda beraber olabilmek duasıyla........

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Exelance sen cok yasa
500. üyemize hediye düsünmüstüm ve ne verebilcegimi akil edemedim ve birisinin bu fikrini sunmayi beklemeyi tercih etmistim ve senin aklina geldi..
tabi sasirmadim bu zekayla elbetteki bunu düsünecektin...

Üst Alt