Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von onur
benimkinden güzel olmasın güzelmiş ya bende ekledim ama kimse görmedi galiba:D işte burada:D dün resim eklemeyi öğrendin bayadır radyoda degildin zaten demekki pc nin etrafını topluyordun :D:D:D

Hehehe ben bi ise giristimi beni kimse tutmaz, isterseniz kuzenim ilkay'a sorun evi yerle bir ederim sonra yerine dizerim :D :D Hani yapboz oyunu varya tipki onun gibi....hehehe ne yapalim bizim yapboz oyuncagimiz yoktu..., bizde evi yapboz oyuncagi yaptik... :D :p :p

Cok sagol silacim sen de ins....Rabbim razi olsun...hepinize cok tesekkür ederim....Rabbim hepinizden razi olsun...

Kuzen yaa bura da daha bi titiz oldum yaa sorma, hastalik haddine geldi nerdeyse...Hani insan yanliz olunca daha bi titiz oluyomus,bu cok dogru can SIKINTISIN dan is yapa yapa ne olcak aliskanlik oldu.. :D :p :(

festel

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
güneş kardeş..msaüstündeki o resim çok hoş..nerden aldınız.yada burada yayınlarmısınız?tşkler..

festel

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
resim0101vq.jpg

bu da benim masaüstüm...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
[schild]nazara gelmesin kız bi maşallah deyek barii[/schild]

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Buarada Ben Ilkayi gorur gibi oldum....

Uzun bir aradan sonra sizleri tekrardan aramizda gormek ne guzel..... :] :] :] =) =) =) :) :)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı festel
güneş kardeş..msaüstündeki o resim çok hoş..nerden aldınız.yada burada yayınlarmısınız?tşkler..

Festel kardesim o resimi ve bir kac resim eklemistim ben, bilgisayar ve internet Dünya'si bülümünde resim galerisi nde...Cok tesekkür ederim bu arada.... =)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Güne$ ßacim ßiLgisayardan cok Masanin tertipLigi dikkatimi cekti.. *ResPecT* :alkis:

=)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı festel
resim0101vq.jpg

bu da benim masaüstüm...

hocamızın çok güzel bir laptopu var..toshiba satelite marka..çok güzel..ama Güneş kardeşimiz gibi masaüstü pek düzenli değil açıkçası:)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
güne_ karde_ gerçekten çok düzenli bir ortam olu_turmu_sun.
harika bir monitürün var. :)
demekki benim masadaki gürüntüyü gören bir daha cevap yazma zahmetine katlanmaz. :D
benim pc yi gösterdiimde iyiki masadaki düzensizlii göstermemi_im. :D

Üst Alt