Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von $post[username]
$post[message]

Cok sagol abi...,senin pc kadar güzel degil ama idare eder.Monitör ü yakinda degisiyorum,bu 17 zoll 19 zoll la degisicem ins....Garantisi vardi ekranda kücük bi nokta var kirmizi,onun icin hem büyügünü alicam hemde sorunu gidermis olucam ins...Degisirsem onunda fotografini eklerim buraya ins...Rabbime emanet olun...Selam ve dua ile.....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
selim kardesim pc nin tam görünüsünü gösterseydin daha iyi olurdu ama yinede sen bilirsin birde HABİBEMSİN abla benim pc serberst kürsü bölümünde my pc konusunda :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : Selim.
Buda benim Bilgisayarim;
pc23wx.jpg

Abooo bu pc nin haline ne abii ici disina cikmiss.... :D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
i$te ßuda ßenim Kasam .. Baya Emek var Bu Kasada..
Görünü$ündende anLa$iLdigi gibi.. Kasa aLindigi günki gibi degiL :D
iLk ßa$ta Siyah Büyük Bir Kasa aLindi.
MeseLa ne degi$ikLikLer oLdu:
- CD-ROM Kasaya uyumLu oLsun diye siyaha boyandi
- 5 Tane Mavi i$ikLi havaLandirma takiLdi (2´si önde, 2´si arkada, biriside yukarida, Kasam üfür üfür :D ), önde görüLen 4 mavi i$ikLi dügmede bu havaLandirmaLari ayarLamak icin kuruLdu. Kasamdan hic ses cikmiyor bu sayede sessiz
- CD-ROM ´un aLtina ise ufak bir DispLay (ekran) takiLdi, nekadar güc harciyor vs PC biLgiLeri yer aLiyor.
- üstteki 3. resimde görüLdügü gibi Kasamin soL tarafi kesiLdi ve yerine PLeksi Cam takiLdi, Bu Camin üstündede CiziLi oLan Bir Resim var.
Evet KasamLa tani$tiniz, umarim memnun oLmu$sunuzdur :p
Bukadar biLgi sanirim yeterLi..
Sizin KasaLarida göreLim insaALLAH..

seLametLe

mypckandamlasi9yv.jpg

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Klavyen benimkinin ayni, neyse pc nide görmüs olduk. Aklima birsey takildi simdi sen bu temizligi aylikmi yapiyorsun? Yoksa basa cikilmaz yani masan hergün böyleyse helal olsun. Bizim evdeki veledler dayanamzlar düzene. Senin masan gibi olmasi icin, benim her iki dakikada düzenlemem lazim.

Bilgisayarin güzelmis allah hayirli islerde kullanimini daim etsin.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Kan Damlası...kasan hakikaten süpermiş..hayranlık duydum.. ;)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Originally posted by ExELaNcE
Kan Damlası...kasan hakikaten süpermiş..hayranlık duydum.. ;)

saoL ExELaNcE .. övmek gibi oLmasin güzeLdir =) :]

... CirkinKraL iyi fikir, ek kasaLardan yazin geLince griLL oLarak kuLLanabiLiriiz.. fikir icin saoL :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von faniduenya
Klavyen benimkinin ayni, neyse pc nide görmüs olduk. Aklima birsey takildi simdi sen bu temizligi aylikmi yapiyorsun? Yoksa basa cikilmaz yani masan hergün böyleyse helal olsun. Bizim evdeki veledler dayanamzlar düzene. Senin masan gibi olmasi icin, benim her iki dakikada düzenlemem lazim.

Bilgisayarin güzelmis allah hayirli islerde kullanimini daim etsin.

Cok sagol fani kardesim....Amin...
Ben her hafta genel temizlik yaparim...,günlük temizlikten haric tabiki... :D
Kalvye'yi bu gün söktüm tuslarini yikadim,kolonya ile sildim kalvye'yi ve taktim. Bir de posetle paketledim tozlansin da görimm.... :D :D :p :p

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
bilgisayarlarını gösteren tüm arkadaşlara selam olsun,hakikaten hepsi möhteşemdi........

Çirkin kral böyle bir kasa,bayıldım doğrusu......İnsanın aklına yeni fikirler getirdin,o kasadan iyi şeyler çıkar,ben ne yapsam acep ?( =)

Üst Alt