Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

LORD

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
konu erkek ve kadin haklari olunca nedense sanki iki karsit düsmandan bahsedilir her zaman ne olacak herkes yapdigini karsisindaki icin degilde kendi huzuru mutlulugu icin yapdigini düsünürse degil 11 kural sayamiyacagi kadar cok güzel seyi uyguladiginin farkina varacakdir

Dua ile....

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun abla bu güzel anlatım için.Eşler arasında ki iste im birbirlerine olan anlayışları olacaktır.

malcolmx

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sölediginiz şeyler mantıklı ama kadınların da bazı konularda kendilerine dikkat etmeleri gerek.Hiçbişey tek taraflı de il demek istedi im karşılıklı.Mesela şu romantizm konusu biraz saçma bence.Yani ilgi olayı başka.O tabi ki gerekli her iki taraf açısından da.Ama kadınlar da bazı şeyleri abartıyor.Ya da ben evli olmadı ım için bu kadar rahat konuşuyor olabilirim.:)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
fzehra abla,paylasiminiz icin Allah razi olsun...
Rabbim biz erkekleri ve hanimlarini sevgili kullarindan eylesin..

duas

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı Hekimoglu
fzehra abla,paylasiminiz icin Allah razi olsun...
Rabbim biz erkekleri ve hanimlarini sevgili kullarindan eylesin..

duas

amin amin amin ...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı malcolmx
sölediginiz şeyler mantıklı ama kadınların da bazı konularda kendilerine dikkat etmeleri gerek.Hiçbişey tek taraflı de il demek istedi im karşılıklı.Mesela şu romantizm konusu biraz saçma bence.Yani ilgi olayı başka.O tabi ki gerekli her iki taraf açısından da.Ama kadınlar da bazı şeyleri abartıyor.Ya da ben evli olmadı ım için bu kadar rahat konuşuyor olabilirim.:)

her kadın kocasından ilgi bekler bu onların hakkıdır (bunda saçma olan nedir) =)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
kendime nasıl davranılmasını istersem;sevgili eş olacak insana da o şekilde davranırım,ben huzur,sevgi ve ilgi görmek istiyorsam ona da gösteririm.
şu da bir gerçekki malesef karşılıklı herşey,sevilmeden sevemem,yada ilgisizlik görürsem ilgilenemem,ne olacak şimdi? ?(
evli arkadaşlar bildirsin durumum vahim mi? ?(

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
huzurlu bir ortam için mutlaka bir taraf biraz daha olgun olmalı bazen hazm etmeli gerekirse görmezden gelmeli ve sabır da sebat göstermeli hangisi olursa olsun fark etmez ama kazanan o olur.....yoksa huzur devamlılık göstermez...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı silaucan
kendime nasıl davranılmasını istersem;sevgili eş olacak insana da o şekilde davranırım,ben huzur,sevgi ve ilgi görmek istiyorsam ona da gösteririm.
şu da bir gerçekki malesef karşılıklı herşey,sevilmeden sevemem,yada ilgisizlik görürsem ilgilenemem,ne olacak şimdi? ?(
evli arkadaşlar bildirsin durumum vahim mi? ?(

hayır okadarda degil bende senin gibiyim ilgiye ilği sevgiye sevgi ondan görmezsem oda beklemesin :D =) ;)

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
evlenmek üzere olan biri olarak paylaşımına katılıyorum..söylemedende gecemiyecem ablacıgım kırıkmızraga çok kızdım zaten erkekler alışmışlar herşeyi kadından beklemeye kendileri sakın birşey yapmasın..lütfen bütün erkekler üzerine alınmasın kırıkmızrak gibi düşünenler alınsın.......

Üst Alt