Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
zehra ablacıgım bu konuda tafsiyelerini bekliyorum paylaşımlarını herzaman okuyorum

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
perwerder abim huzurlu bir ortam için mutlaka bir taraf biraz daha olgun olmalı bazen hazm etmeli gerekirse görmezden gelmeli ve sabır da sebat göstermeli demişsin,umarım herkes üstüne düşen görevi yapar,sizde bilirsiniz ki genelde bayanlar görmezden gelen taraf oluyor :p ;(

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
insanlar birbiriyle haşir neşir içindedir. bir insan iyilik yapiyorsa ama ondan yardım beklemiyorsa en iyi oandır....? kendime nasıl davranılmasını istersem, onada öyle davranırım

cüneyd-i

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
...Maddelerle belirlenmiş olan tavsiyeler ve açıklamalar hanımların yaptıklarını ifade ederken aynı zaman da beylerede çok güzel bir üslupla hakikatleri ifade ediyor...

Her iki tarafta dinini çok iyi bildiği ve peygamberi yaşamı (müslümanca yaşam ve Aile Yaşamını ) çok iyi bilip hayatında ve hanesinde yaşattığı sürece (inşALLAH-İKİ CİHANDA) mutlu ve huzurlu olacaktır...

NOT:...ABLAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı silaucan
perwerder abim huzurlu bir ortam için mutlaka bir taraf biraz daha olgun olmalı bazen hazm etmeli gerekirse görmezden gelmeli ve sabır da sebat göstermeli demişsin,umarım herkes üstüne düşen görevi yapar,sizde bilirsiniz ki genelde bayanlar görmezden gelen taraf oluyor :p ;(
ahlak ça daha güzel olan bence genele kısatlamamalı.....

Üst Alt