Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ben Cyber Warrior sitesine uye oldum ordan bi yöneticiyle görüşdüm sitenin sahibiyle görüşmüşler en yakın zamanda sorun çözülceğini söylemişler ..aksi taktirde çökertirlermi bilemem ...ama isterseniz siteye konu açıp çökertmelerini isterim ..

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
tamam yönetici arkadaşı gördümmü tekrar konuşucam inş ..

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
AMİN ARKADAŞLAR AMİN...
SİTEMİZE BUNU YAPANLARI AF EYLEME ALLAHIM.
ONLAR İÇİN YAŞASIN KÖTÜLÜK.
ALLAHIM SEN;KİM SİTEMİZ İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSA ONA BİN MİSLİNİ VER.AMİN....

turkish_trojan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sayın perwerder kardesim ılk vermis oldugun link'teki site hack icin ugrasılmaya deger => http://www.cafepress.com/aaronscase/723521
lakin ikinci vermis oldugun linkteki => http://www.islamiyetgercekleri.org/ bu site icin ben ve arkadaslarim ve adini bilmedigim bircok hack ile ugrasan arkadasimin hacklemek icin buyuk bir caba sarfettiginden hic suphem yok ben 5 aya yakindir ugrastim fakat site hem html ile yazılmis hemde hic bir acik yok. uzgunum bu site icin sadece sikayetci olmaktan baska birsey gelmiyo benim elimden işallah Allah'in izni ile bir gun bu site server uzerinden yok olur.
saygılarimla............

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
bende bi arkadaşdan yardım istedim ama olmadıgını söyledi
Kafirlere ölüm

turkish_trojan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kızma ama sen site hacklemeyi cocuk oyuncagi saniyosun oyle her site hacklenseydi internette site bulamazdin.
bahsi olanz site oyle form sitelerine benzemiyo lutfen cyber daki arkadaslara laf atmayalim onlar isini gayet iyi yapıyo sen burada bir site ile ugrasiyosun ama cyber da bunun gibi yiginla site var unutma

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allah(cc) razı olsun kardes insaallah kahrolurda silinir site...

bu arada sanırım bizim dj Günesin abisi olmalısınız siteye sık bekleriz sizi..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Rabbim istemezse yaprak düşmez< dilerim bunu Müslümanlar olarak halledenler çıkar Rabbim Yar ve yardımcıları olsun.....

Üst Alt