Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
İNTERNETTE GEZİNİRKEN SAÇMALAYAN BİR SİTEYE RASTLADIM LİNKİNİ VERİYORUM LİSTEYE DAHİL EDİLEBİLECEK CİNSTEN BİR CÜMLESİ BENİ ÇLIDIRTTI AYNEN ŞÖYLE :
Yıl 1999.. Islamiyetin Muhammed tarafından uyduruluşundan bu güne kadar 1400 yıl geçti. Bugün, hâlâ böyle bir Islam memleketi yok!.. BENCE BU DA HACKLANMELİ

http://www.geocities.com/wankeragnostic/islamvekuran_buayetlerig.htm
SELAMLAR

ÇAĞRI

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
H@Ck£d By zAmPaRa §°Ld|¬®§ º ÃLLÅH © > Cyber benım arkadaslar war ıns bende beyenmedım boyle sıteler ınsanların kafasını bulandırıyo ıns h@cklerız

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı turkish_trojan
sayın perwerder kardesim ılk vermis oldugun link'teki site hack icin ugrasılmaya deger => http://www.cafepress.com/aaronscase/723521
lakin ikinci vermis oldugun linkteki => http://www.islamiyetgercekleri.org/ bu site icin ben ve arkadaslarim ve adini bilmedigim bircok hack ile ugrasan arkadasimin hacklemek icin buyuk bir caba sarfettiginden hic suphem yok ben 5 aya yakindir ugrastim fakat site hem html ile yazılmis hemde hic bir acik yok. uzgunum bu site icin sadece sikayetci olmaktan baska birsey gelmiyo benim elimden işallah Allah'in izni ile bir gun bu site server uzerinden yok olur.
saygılarimla............

ALLAH razı olsun kardeşim..uğraşmanız yeter...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ikinci adres de derhaL hackLenmesi gerekiyor, ßöyLe yüzLerce site vardir.. haLa hackciLer tarafindan hackLenemedigini görmek üzücü.. ama karde$Lerimizinde dedigi gißi ßu oLay msn/maiL hackLerine ßenzemiyor.. cok zor i$.. $imdi dü$ünüyorumda, ke$ke hack i$ini yarida ßirakmasaydim :D demekki hackin faydaLarida oLuomu$ :p ßu konuda ProfesyoneL oLsaydik ßu gißi siteLeri hackLerdik.. insaALLAH en kisa zamanda ßu i$i cözeßiLecek ßiri cikar..

seLametLe..

chester

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : *perwerder*
millet haydi işbaşına beklemeyin ........

neo yaa yoksa yenidendogus.net hack teammı kuruoruz gerci bana uyarda ..neeyse

benim nette genelde hack sitelerinde takılıorum bu site yaklasık 1 aydır saldırılara dayanıor....bunun gibi bir cok site var ama olmuo ben şimdi birini indirdim taze taze bakın benim üstüme yapanlar olabilir

VERMİŞ OLDUĞUNUZ LİNKTEKİ İNDEX YAZISI İSLAMİ ÇİZGİLER DIŞINDA OLDUĞUNDAN TARAFIMDAN SİLİNMİŞTİR..BİR DAHAKİ LİNK EKLEMELERİNİZİ DİKKATLİ YAPINIZ(EXELANCE)

Kenz'ül İns

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Demek bu işi de öğrenmek gerekiyormuş bir çok arkadaşım var boş işlerle

uğraşmayın derken onlara şimdi benimde öğrenmem gerektiğine inanmaya

başladım ..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ORiJiNAL YAZARI : Kenz'ül İns
Demek bu işi de öğrenmek gerekiyormuş bir çok arkadaşım var boş işlerle

uğraşmayın derken onlara şimdi benimde öğrenmem gerektiğine inanmaya

başladım ..

haklıısn kardeşim..
bu işi boş görmemk lazım..bak görüyorsun lazım oluyor..

Üst Alt