Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan fuzuli
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
onun içün dokunmadım zaten küçük bir tolerans olsun :)

H

hayrunisa

Guest
kardes biraz fazla ön yargılı degilmisin? çok yanlıs. konuyu bulamadın diye hemen silindigini düşünüp ön yargıda bulunmuşsun. yazdıgın yazıların silinmesini gerektirecek hiç bir durum da söz konusu degil zaten.

tepki vermeden kişileri suçlamadan önce biraz daha düşünmek gerekmezmi?
olayların sadece ön tarafına bakıp haraket etmişsin. ama herşey görüldügü gübü degildir. birde olayların arka yüzünü görmeye çalışsan?

tasavvufta sordugun soru içinde bu geçerli? ön yargılarını bir tarafa bırakarak bak olaylara.

H

hayrunisa

Guest
kardesim ısrarla gitmek istiyorsun seni burda zorla tıutamayız zaten. polemik olustu dogru ama bunu olusturan sensin kardesim. kimse senin sözlerine sert tepki vermedi soruna da tepki veren olmadı. varmı? sordugun soruya sen ne diyorsun nasıl böyle soru sorarsın diyen oldumu kardesim?

kullanıcı adın la ilgili düşüncelerin yine senin ÖN YARGIN . kullanıcı adına kim tepki verdi ki kardesim. adının fuzuli olması senin fuzuli oldugunu mu gösterir. ben kesin konusayım ki burda kimse öyle düşünmedi. düşünen sadece sensin.

ayrıca bu siteden ayrılman yada kalman önemli degil. senin başka bir problemin var biliyormusun? yada farkındamısın? tabii amacın gerçekten tasavvufla sordugun soruyu yada diger kafana takılan soruların cevaplarını ögrenmekse. amacın gerçekten buysa bu kadar önyargılı olman kişi ve olaylara bu derece ön yatgıyla yaklaşman gerçekten çok yanlış. sen objektif olamıyorsun. kesinlikle bunu yapamıyorsun.

sorunu sorarken ön yargılısın demedim zaten olaylara bakış açın önyargılı. kişilere bakış açın. en basit olay işte: konum silindi nerde ben üyeligimi sildirtiyorum demen. ama konunun silinmiş mi? özür dilemen gerekirken sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun. senin konununu kim silsin. ama sen hiç aramadan hemen teşhisi koydun. bu arada kişilerede iftiraatmıs oldun FARKINDAMISIN? bilmiytorsan sor ben sana anlatayım ön yargı , zan . iftira nasıl oluyor.

siteden gidebilirsin. bu önemli degil. öenmli olan senin her zaman islama islami bilgilere islamı anlatmaya çalışan kişilere karşı bu tavrı takınman olur.

bence biraz düşün. çok fazla degil eger gerçekten amacın bilgileri ögrenmek ise su yaptıgın davranısını birazcık bir düşün kardesim.

ayrıcasunu unutma BİLGİ ARAMAYA ÇIKILAN YOLDA YARGILARA YER YOKTUR.. sen ön yargınla hareket ediyorsun. bunun farkında degilsin sanırım. ama ön yargıyla kesinlikle istedigin sonuca ulaşamazsın.

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı hayrunisa
kardesim ısrarla gitmek istiyorsun seni burda zorla tıutamayız zaten. polemik olustu dogru ama bunu olusturan sensin kardesim. kimse senin sözlerine sert tepki vermedi soruna da tepki veren olmadı. varmı? sordugun soruya sen ne diyorsun nasıl böyle soru sorarsın diyen oldumu kardesim?

kullanıcı adın la ilgili düşüncelerin yine senin ÖN YARGIN . kullanıcı adına kim tepki verdi ki kardesim. adının fuzuli olması senin fuzuli oldugunu mu gösterir. ben kesin konusayım ki burda kimse öyle düşünmedi. düşünen sadece sensin.

ayrıca bu siteden ayrılman yada kalman önemli degil. senin başka bir problemin var biliyormusun? yada farkındamısın? tabii amacın gerçekten tasavvufla sordugun soruyu yada diger kafana takılan soruların cevaplarını ögrenmekse. amacın gerçekten buysa bu kadar önyargılı olman kişi ve olaylara bu derece ön yatgıyla yaklaşman gerçekten çok yanlış. sen objektif olamıyorsun. kesinlikle bunu yapamıyorsun.

sorunu sorarken ön yargılısın demedim zaten olaylara bakış açın önyargılı. kişilere bakış açın. en basit olay işte: konum silindi nerde ben üyeligimi sildirtiyorum demen. ama konunun silinmiş mi? özür dilemen gerekirken sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun. senin konununu kim silsin. ama sen hiç aramadan hemen teşhisi koydun. bu arada kişilerede iftiraatmıs oldun FARKINDAMISIN? bilmiytorsan sor ben sana anlatayım ön yargı , zan . iftira nasıl oluyor.

siteden gidebilirsin. bu önemli degil. öenmli olan senin her zaman islama islami bilgilere islamı anlatmaya çalışan kişilere karşı bu tavrı takınman olur.

bence biraz düşün. çok fazla degil eger gerçekten amacın bilgileri ögrenmek ise su yaptıgın davranısını birazcık bir düşün kardesim.

ayrıcasunu unutma BİLGİ ARAMAYA ÇIKILAN YOLDA YARGILARA YER YOKTUR.. sen ön yargınla hareket ediyorsun. bunun farkında degilsin sanırım. ama ön yargıyla kesinlikle istedigin sonuca ulaşamazsın.
gönülden katiliyorum ön yargiyla biyere varilmaz bi konunun ,bi olayin iki tarafindanda bakmakta yarar var diye düsünyürum bilmem nasil düsünüyorum.eger sen bir kilo elma almak istiyorsan tartmadan nasil alabilirsin ki?

F

fuzuli

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
ayrıcrıca bu siteden ayrılman yada kalman önemli degil. senin başka bir problemin var biliyormusun? yada farkındamısın? tabii amacın gerçekten tasavvufla sordugun soruyu yada diger kafana takılan soruların cevaplarını ögrenmekse. amacın gerçekten buysa bu kadar önyargılı olman kişi ve olaylara bu derece ön yatgıyla yaklaşman gerçekten çok yanlış. sen objektif olamıyorsun. kesinlikle bunu yapamıyorsun.

Basit iki sorum oldu.

Biri tasavvufla ilgili,digeride yazdıgım yerde göremedigim mesajla ilgili.

El-cevap: önyargılı,

El-cevap:Maksatlı (ögrenmeye de ilde "fitne" çıkarmaya çalıştıgım ima edilerek)

Sorularıma aldıgım cevaplar çok aydınlatıcı oldu.Bir hayli istifade eyledim.sagolun.

Yaptıgınız hakaretler karşılgında bir de "özür" dilemem gerektigini buyurmuşsunuz.

Ayrıca hiç bir sitede bir takım cümlelerle itham edilerek,bu kadar "KARDEŞ"(!) "dayagı" yememiştim.

İsa AS. buyurduki; "Herkes yanında olandan verir."

Eyvallah...KARDEŞ(!)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
fuzuli sebeplerden konu nerelere ulasmis...

kimse sana demedi sen fitne yapiyorsun yanlissin diye..
sadece senin yanlis anlamani duzelttik baska bir sey yapmadi dostlarimiz..

konu yanlis yere acilmis ..acildi ise ..oradaki mdun gorevi bu ..
onu dogru yere tasimasi ...

soru sorlacaksa zaten ...bunun icin bolum actik burada sorulur..
baska yerde asla sorulamaz....

bazi konulardada anlayis bekliyoruz...
yapilanlar soylenenler olmasi gerektigi icin...

ve konunun ilk baslarinda'da site sakinleri seni ne kadarda guze karsilamis..
galiba farketmedin ...!!!!

bana bu uslubla karsilama olsa idi ben bu yazilari yazmazdim ...yazamazdim ...

bir musluman olarak son o son yaziyi yazmanada dogrusu uzuldum ...
kimse sana kabalik gostermedi elestirmedi saygisizlik yapmadi ...
silindi dedigin konuyu ortaya cikardilar onune ayaklarina kadar getirdiler...

sen son cumlen olarak.......Ayr?ca hiç bir sitede bir tak?m cümlelerle itham edilerek,bu kadar "KARDE?"(!) "dayag?" yememi?tim.

?sa AS. buyurduki; "Herkes yan?nda olandan verir."

boyle bir yazi yazmissin ...gercekten kisa surede boyle dusunup hakkimizda bu sekilde dusunmene cok uzuldum ..
biz muslumanlar olarak uzulduk ...bence bu yaptigin gercekten on yargidan baska sey deil..

konuyu tekrardan okuyup bastan sona kadar...
yazdigin yazida dahil ..kendi uslubunuda kaale alip tekrardan gozden gecirmeni rica ediyorum....

biz kimse ile dargin olmayi istemiyoruz...

insaAllah hakkini helal edersin bizler icin...

ALLAH'a emanet olasin ..
selam ve dua ile...

F

fuzuli

Guest
Sayın Admin;

Bütün Samimiyetimle söylüyorum ki amacım ne polemik,ne lafazanlık,ne de huzurunuzu kaçırmak.

Mesajı yazdıgım yerde bulamayınca kimseye saygısızlık etmeden,kırıp-dökmeden,neden silindigini sordum.

Cevaben,"taşındı" dediler.

Mesele yok... İtiraz da etmedim.Burada tek kusurum duygusal davranıp mesajın silindigini zannederek üyeligimin iptalini istemedir.

Konunun uzama sebebi; "önyargılı" oldugum iddalarına cevap vermek zorunda idim.

Kaldı ki tanışma amcı ile yazılan yazı nereye yazılır?İslami sorular bölümüne mi?

Sadece orada Tasvvuf bölümüne yazdıgım soru için bir-iki cümle yazmış
bu soruya dikkat çekmek istemiştim.

Site içinde birbirinize destek olma gayretlerinizi anlıyorum.

fuzuli sebeplerden konu nerelere ulasmis...

kimse sana demedi sen fitne yapiyorsun yanlissin diye..(Alıntı)

Buyuruyorsunuz...

Fuzuli; hiç bir zaman olumsuzlukların sebebi olmadı;olmak istemedi.

Ancak şahsımla ilgili "fuzuli" nitelemeler yapıldı.

Ben de "herkes yanında olandan verir" dedim.

Acaba aşagıdaki yazı şahsınıza hitaben yazılsa idi ne düşünürdünüz?

ayrıca bu siteden ayrılman yada kalman önemli degil. senin başka bir problemin var biliyormusun? yada farkındamısın? tabii amacın gerçekten tasavvufla sordugun soruyu yada diger kafana takılan soruların cevaplarını ögrenmekse. amacın gerçekten buysa ....... (alıntı)

Sizden yaptıgım alıntıyı, bana karşı kullanılan"önyargısız"(!) cevabın altına yapıştırdım ki "üslup" konusundaki düşüncelerinize belki katkısı olur

.Müsaadenizle son bir düşüncemi aktaracagım.

Duymak istemediklerinizi halının altına süpürmek çözüm degil.Bir gün gelir,artık o halının üstünde yürümek işkence olur...

Artık söz bitti...Kalem kırıldı.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
peki sevgili kardesim bitmis olsun ....

konuyu kapiyorum ....
fikir degisikligi olursa bundan sonra forum araciligi ile deil ..
ozelden iletirsen sevinirim ...

istediklerin yerine getirilecek ...

verdigimiz huzursuzluk icin cok cook cok ozur dileriz...

hakkini helal eylee...

rabbim yar ve yardimcin olsun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt