- Aldığı Beğeniler
- 1
onun içün dokunmadım zaten küçük bir tolerans olsun 
gönülden katiliyorum ön yargiyla biyere varilmaz bi konunun ,bi olayin iki tarafindanda bakmakta yarar var diye düsünyürum bilmem nasil düsünüyorum.eger sen bir kilo elma almak istiyorsan tartmadan nasil alabilirsin ki?Orjinal Yazarı hayrunisa
kardesim ısrarla gitmek istiyorsun seni burda zorla tıutamayız zaten. polemik olustu dogru ama bunu olusturan sensin kardesim. kimse senin sözlerine sert tepki vermedi soruna da tepki veren olmadı. varmı? sordugun soruya sen ne diyorsun nasıl böyle soru sorarsın diyen oldumu kardesim?
kullanıcı adın la ilgili düşüncelerin yine senin ÖN YARGIN . kullanıcı adına kim tepki verdi ki kardesim. adının fuzuli olması senin fuzuli oldugunu mu gösterir. ben kesin konusayım ki burda kimse öyle düşünmedi. düşünen sadece sensin.
ayrıca bu siteden ayrılman yada kalman önemli degil. senin başka bir problemin var biliyormusun? yada farkındamısın? tabii amacın gerçekten tasavvufla sordugun soruyu yada diger kafana takılan soruların cevaplarını ögrenmekse. amacın gerçekten buysa bu kadar önyargılı olman kişi ve olaylara bu derece ön yatgıyla yaklaşman gerçekten çok yanlış. sen objektif olamıyorsun. kesinlikle bunu yapamıyorsun.
sorunu sorarken ön yargılısın demedim zaten olaylara bakış açın önyargılı. kişilere bakış açın. en basit olay işte: konum silindi nerde ben üyeligimi sildirtiyorum demen. ama konunun silinmiş mi? özür dilemen gerekirken sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun. senin konununu kim silsin. ama sen hiç aramadan hemen teşhisi koydun. bu arada kişilerede iftiraatmıs oldun FARKINDAMISIN? bilmiytorsan sor ben sana anlatayım ön yargı , zan . iftira nasıl oluyor.
siteden gidebilirsin. bu önemli degil. öenmli olan senin her zaman islama islami bilgilere islamı anlatmaya çalışan kişilere karşı bu tavrı takınman olur.
bence biraz düşün. çok fazla degil eger gerçekten amacın bilgileri ögrenmek ise su yaptıgın davranısını birazcık bir düşün kardesim.
ayrıcasunu unutma BİLGİ ARAMAYA ÇIKILAN YOLDA YARGILARA YER YOKTUR.. sen ön yargınla hareket ediyorsun. bunun farkında degilsin sanırım. ama ön yargıyla kesinlikle istedigin sonuca ulaşamazsın.
Orjinal Yazarı hayrunisa
kardesim ısrarla gitmek istiyorsun seni burda zorla tıutamayız zaten. polemik olustu dogru ama bunu olusturan sensin kardesim. kimse senin sözlerine sert tepki vermedi soruna da tepki veren olmadı. varmı? sordugun soruya sen ne diyorsun nasıl böyle soru sorarsın diyen oldumu kardesim?
ayrıcrıca bu siteden ayrılman yada kalman önemli degil. senin başka bir problemin var biliyormusun? yada farkındamısın? tabii amacın gerçekten tasavvufla sordugun soruyu yada diger kafana takılan soruların cevaplarını ögrenmekse. amacın gerçekten buysa bu kadar önyargılı olman kişi ve olaylara bu derece ön yatgıyla yaklaşman gerçekten çok yanlış. sen objektif olamıyorsun. kesinlikle bunu yapamıyorsun.
sorunu sorarken ön yargılısın demedim zaten olaylara bakış açın önyargılı. kişilere bakış açın. en basit olay işte: konum silindi nerde ben üyeligimi sildirtiyorum demen. ama konunun silinmiş mi? özür dilemen gerekirken sen hala üste çıkmaya çalışıyorsun. senin konununu kim silsin. ama sen hiç aramadan hemen teşhisi koydun. bu arada kişilerede iftiraatmıs oldun FARKINDAMISIN? bilmiytorsan sor ben sana anlatayım ön yargı , zan . iftira nasıl oluyor.
siteden gidebilirsin. bu önemli degil. öenmli olan senin her zaman islama islami bilgilere islamı anlatmaya çalışan kişilere karşı bu tavrı takınman olur.
ayrıcasunu unutma BİLGİ ARAMAYA ÇIKILAN YOLDA YARGILARA YER YOKTUR.. sen ön yargınla hareket ediyorsun. bunun farkında degilsin sanırım. ama ön yargıyla kesinlikle istedigin sonuca ulaşamazsın.