niye şaşırdın ki müslüman ülkenin müslüman devletin müslüman vatandaşlarıyız... şaşırılacak bir yer değil be ülkemizSen de mi brütüs?Şaşırdım..
niye şaşırdın ki müslüman ülkenin müslüman devletin müslüman vatandaşlarıyız... şaşırılacak bir yer değil be ülkemizSen de mi brütüs?Şaşırdım..
O kendi kafasinda ki bilgi kirliliklerine şasirsin önce..bana da şaşirmiş..cokta umurumdaydı...her yerde karşıma çikmak zorunda miydi ya bu insanniye şaşırdın ki müslüman ülkenin müslüman devletin müslüman vatandaşlarıyız... şaşırılacak bir yer değil be ülkemiz![]()
Olur mu Değerli Muhterem kardesim sözüm ona Laik bir ülkedeniye şaşırdın ki müslüman ülkenin müslüman devletin müslüman vatandaşlarıyız... şaşırılacak bir yer değil be ülkemiz![]()
genç o gençO kendi kafasinda ki bilgi kirliliklerine şasirsin önce..bana da şaşirmiş..cokta umurumdaydı...her yerde karşıma çikmak zorunda miydi ya bu insan![]()
Laik ülke kisvesi yasalardan bulaştı.. ülkemiz laik değil bizim.. ben ehli sünnet diyorum ama oda değil.. türk tipi bir müslümanlığı yaşıyoruz biz.. bi nevi siyeri nebi'leri okuyaraktan öğrenmek gibi bizimkisi.. ama dünya yeryüzündeki en iyi müslümanlık sünnetleride bizdedir... yani bunların çeşiti olmaz tabi renkli yolları olur geçerli yollardır bunlar ama en güzelide türkiyem'de var be... çok çeşitiz renkliyiz..Olur mu Değerli Muhterem kardesim sözüm ona Laik bir ülkede
Şaşıranlari uzmemek lâzım![]()
Benim demek istediğimi anladin sen değerli muhterem kardeşim benim bende seni anladım müsterih olasın...genç o gençşeyapmayın @Coolumsu bizi sever yinede fikirleri uyuşmasada asla saygısızlık etmez dimi mehmet
Laik ülke kisvesi yasalardan bulaştı.. ülkemiz laik değil bizim.. ben ehli sünnet diyorum ama oda değil.. türk tipi bir müslümanlığı yaşıyoruz biz.. bi nevi siyeri nebi'leri okuyaraktan öğrenmek gibi bizimkisi.. ama dünya yeryüzündeki en iyi müslümanlık sünnetleride bizdedir... yani bunların çeşiti olmaz tabi renkli yolları olur geçerli yollardır bunlar ama en güzelide türkiyem'de var be... çok çeşitiz renkliyiz..
anlamazmıyım abi benden yana sıkıntı yokBenim demek istediğimi anladin sen değerli muhterem kardeşim benim bende seni anladım müsterih olasın...
Yoksa duruşumuz çizgimiz belli hamdolsun..
Bizim hak olan bu yola sınırsız saygı ve hürmetimiz sonsuz başımızla birlikte..
O kendi kafasinda ki bilgi kirliliklerine şasirsin önce..bana da şaşirmiş..cokta umurumdaydı...her yerde karşıma çikmak zorunda miydi ya bu insan![]()