Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
niye şaşırdın ki müslüman ülkenin müslüman devletin müslüman vatandaşlarıyız... şaşırılacak bir yer değil be ülkemiz :)
O kendi kafasinda ki bilgi kirliliklerine şasirsin önce..bana da şaşirmiş..cokta umurumdaydı...her yerde karşıma çikmak zorunda miydi ya bu insan:sneaky::cautious:

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
O kendi kafasinda ki bilgi kirliliklerine şasirsin önce..bana da şaşirmiş..cokta umurumdaydı...her yerde karşıma çikmak zorunda miydi ya bu insan:sneaky::cautious:
genç o genç :) şeyapmayın @Coolumsu bizi sever yinede fikirleri uyuşmasada asla saygısızlık etmez dimi mehmet :)
Olur mu Değerli Muhterem kardesim sözüm ona Laik bir ülkede :)
Şaşıranlari uzmemek lâzım :)
Laik ülke kisvesi yasalardan bulaştı.. ülkemiz laik değil bizim.. ben ehli sünnet diyorum ama oda değil.. türk tipi bir müslümanlığı yaşıyoruz biz.. bi nevi siyeri nebi'leri okuyaraktan öğrenmek gibi bizimkisi.. ama dünya yeryüzündeki en iyi müslümanlık sünnetleride bizdedir... yani bunların çeşiti olmaz tabi renkli yolları olur geçerli yollardır bunlar ama en güzelide türkiyem'de var be... çok çeşitiz renkliyiz..

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
genç o genç :) şeyapmayın @Coolumsu bizi sever yinede fikirleri uyuşmasada asla saygısızlık etmez dimi mehmet :)

Laik ülke kisvesi yasalardan bulaştı.. ülkemiz laik değil bizim.. ben ehli sünnet diyorum ama oda değil.. türk tipi bir müslümanlığı yaşıyoruz biz.. bi nevi siyeri nebi'leri okuyaraktan öğrenmek gibi bizimkisi.. ama dünya yeryüzündeki en iyi müslümanlık sünnetleride bizdedir... yani bunların çeşiti olmaz tabi renkli yolları olur geçerli yollardır bunlar ama en güzelide türkiyem'de var be... çok çeşitiz renkliyiz..
Benim demek istediğimi anladin sen değerli muhterem kardeşim benim bende seni anladım müsterih olasın...:)

Yoksa duruşumuz çizgimiz belli hamdolsun..
Bizim hak olan bu yola sınırsız saygı ve hürmetimiz sonsuz başımızla birlikte..

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Benim demek istediğimi anladin sen değerli muhterem kardeşim benim bende seni anladım müsterih olasın...:)

Yoksa duruşumuz çizgimiz belli hamdolsun..
Bizim hak olan bu yola sınırsız saygı ve hürmetimiz sonsuz başımızla birlikte..
anlamazmıyım abi benden yana sıkıntı yok :p siz beni artık anlayın bende kötülük adına alfabe okutulmuyor iç dünyamda :love: sorun yok abi hepimiz dağdan kestim kereste.. üzüm üzüme baka baka .. pilavdan dönenin kaşıkları şık şık sadkjfhsjdgh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt