Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Esta firullah Hira"cı ım;hatırlatmak haddime mi düşmüş e er böyle algılandı ise özür dilerim hakkınızı helal edin.

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Özür dilemen gereken bir şey yok ki nimesay'cıgım.Şahsen senin cevabın çok hoşuma gitmişti,ondan sebep "hatırlatma" ibaresini kullandım.Asıl sen hakkını helal et lütfen. :)

H

hayrunisa

Guest
ben bütün kitapları okumaya çalışıyorum. han gi fikirden olursa olsun okuyorum. yanlışları görmeden dogruları savunmak olmuyor. önce fikirleri ögrenip sonra ataga geçiyorum. :D

ama okurken bana huzur veren benim düşünce ufkumu geliştiren beni benden alıp başka dünyalara daldıran kitaplar elbette önceliklidir. :)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
yalan söleme abla, din kardeşiyiz... hersaat nettesin, hatta gecinin 3 üne kadar felan... :D

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Gitmeyin kardeşimin üstüne üstüne.. Kıskanıyorsunuz dimi, on parmagında on marifet var diye:) her babayigidin harcı degildir, 25 saat onlıne olup, bolca kitap okumak :))

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Kesin okudu u Kitabın İsmide Foruma Giriş Diye bir Kitaptır... :D

Ü

üsame

Guest
İmam Gazali :Ölüm ve Ötesi Benim hayatımı tamamen de iştiren bir kitap, kesinlikle okumanızı öneririm..

Senai Demirci'nin kitapları hoşuma gider..

Siyasi kitapları okumayıda severim

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
yalan söleme abla, din kardeşiyiz... hersaat nettesin, hatta gecinin 3 üne kadar felan... :D

:D :D

En çok sevdigim Tefsir-i kebir Fahrettin -i razi bu kitabı aldı ımda o kadar çok sevinmiştim ki Rabbime dua edip ya rabbi bu kitabı anlayarak ve yaşayarak bu kitabı okumak nasib et diye rabbime dua etmiştim.Elhamdulillah

H

hayrunisa

Guest
ablacımmm sagoll. kıskanıyorlar nette olmam kitap okumamaı engellemez.
amak-ı aşkı okuyorum şimdi . :D

Üst Alt