Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özür dilemen gereken bir şey yok ki nimesay'cıgım.Şahsen senin cevabın çok hoşuma gitmişti,ondan sebep "hatırlatma" ibaresini kullandım.Asıl sen hakkını helal et lütfen.
ben bütün kitapları okumaya çalışıyorum. han gi fikirden olursa olsun okuyorum. yanlışları görmeden dogruları savunmak olmuyor. önce fikirleri ögrenip sonra ataga geçiyorum.
ama okurken bana huzur veren benim düşünce ufkumu geliştiren beni benden alıp başka dünyalara daldıran kitaplar elbette önceliklidir.
Gitmeyin kardeşimin üstüne üstüne.. Kıskanıyorsunuz dimi, on parmagında on marifet var diye her babayigidin harcı degildir, 25 saat onlıne olup, bolca kitap okumak )
En çok sevdigim Tefsir-i kebir Fahrettin -i razi bu kitabı aldı ımda o kadar çok sevinmiştim ki Rabbime dua edip ya rabbi bu kitabı anlayarak ve yaşayarak bu kitabı okumak nasib et diye rabbime dua etmiştim.Elhamdulillah