Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
benim babam çok güzel yemek yapar.Ben bildigim yemeklerin çogunu ondan ögrendim -bir sır.:)

Efendim benim saygıdeğer babacığım da, hayatında bir sefer anneciğim yok iken, biz çocuklarını doyurmaya kalkışarak, 3 yumurta çaktı ama malesef kimse yemedi daha doğrusu yiyemedi.

O gün ben de babamdan şunu öğrendim (Allah ondan razı olsun)bilmediğin işe kal-kış-ma : )

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
Efendim benim saygıdeğer babacığım da, hayatında bir sefer anneciğim yok iken, biz çocuklarını doyurmaya kalkışarak, 3 yumurta çaktı ama malesef kimse yemedi daha doğrusu yiyemedi.

O gün ben de babamdan şunu öğrendim (Allah ondan razı olsun)bilmediğin işe kal-kış-ma : )

benim dedem bekar yaşamış almanyada çocuklarıda yanında ve hiç kız çocugu yok 5 erkek.düşünün dedem lahana dolması bile yaparmış :)ve babamda dahil olmak üzere amcalarım çok güzel yemek yaparlar hatta laf aramzıda hanımlarını eleştirdikleri bile olur:)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
benim dedem bekar yaşamış almanyada çocuklarıda yanında ve hiç kız çocugu yok 5 erkek.düşünün dedem lahana dolması bile yaparmış :)ve babamda dahil olmak üzere amcalarım çok güzel yemek yaparlar hatta laf aramzıda hanımlarını eleştirdikleri bile olur:)

Efendim benim dedem de Almanyada 20 yıl çalışmıştır, şimdi anneannemden iyi yemek yapar. 'Hatta benim dedem sizinkini döver' diye bir espiri yapmayacağım : )

Üst Alt