Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Çok hüzün kokuyor gerçekten.Hissederek hazırlamışsınız.Herşey gönlünüzce olsun. ;)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Tebessüm kardeşim bana KAZLAR adlı bir slayt göndererek buna bazı düzenlemeler yapmamı ve fon müziği eklememi istedi..konu itibariyle de çok hoş olan bu slaytı sizlerle paylaşmak istiyorum..

[GLOW=red]buyrun[/GLOW]

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
İlginize çok teşekkürederim exelance
müzik harika oturmuş slayta
çok makbule geçti =)
Allah razı olsun

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
İLK ÖNCE SENDEN BİR İSTEĞİM VAR EXELANCE KARDEŞİM.
BEN AVATAR İSTİYORUM,AMA BİR TÜRLÜ ALAMIYORUM.BİR TANE AYARLARSAN SEVİNİRİM.
AYRICA BİRAZ GEÇ OLDU AMA,KUSURA BAKMA LÜTFEN.HİKAYEMİ BEĞENDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM...
HARİKAYDI KARDEŞİM.YÜREĞİNE SAĞLIK.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
BU slayt bana ait değil..

ama çok beğendim..sizlerle paylaşmak istiyorum..

ABD de MTV de yayınlanan bir reklam sadece 1 gün yayınlanır..ertesi gün yasaklanır..
o reklamı nelerden bahsediyor..merakmı ediyorsunuz..

[GLOW=deeppink]BUYRUN[/GLOW]

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
AIDS,Açlık,Yoksulluk...( Bunlarda kendi alanın da birer terör) Bu slaytı izlemiştim neden kaldırıldığını da pek anlamadım.Demek ki birileri birşeyleri sindiremiyor,hep güçlü görünmek istiyor.Ama nafile bu içten çöküş...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
KARDEŞ TÜM PAYLAŞIMIN İÇİN SANA NE KADAR TEŞKKÜR ETSEK AZ ALLAH RAZI OLSUN SEN VE SENİN GİBİLERDEN

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
arkadaşlar hazırladığım slayt için bir kaç söz etmek istiyorum..elimde çok güzel bir fon müziği vardı.buna slayt hazırlamak düşüncesiyle googleden resim ararken bu resimleri buldum..hüzün kokakn bu resimler müzik ile bir bütün oluşturdumu bilmem ama ben beğendim..umarım sizlerde beğenirsiniz..
[GLOW=red]buyrun[/GLOW]

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Felaket üzücü ve hüzünlü kareler.İnsan bunlara bakınca daha yaşanacak bir şey yoktur diye düşünüyor.Ama dünya döndükçe bu ruha sahip insanlar daha kötülerini yapmaya devam edecek.Tek duamız bu zulüm bitsin artık...

Üst Alt