Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Hangi Kıyıya Sığınsam Ölürüm
zeyno hanımın portalımıza eklediği ve büyük beğeni toplayan şiirini esencemrem kardeşin isteğiüzerine slayt olarak hazırladım..acele oldu kusura bakmayın...olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum..eksik yönlerim varsa söyleyiniz..selam ve dua ile..

[GLOW=blue]BUYRUN[/GLOW]

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
HARİKA OLMUŞ EXELANCE KARDEŞ ELLERİN DERT GÖRMESİN İSTEGİMİ YERİNE GETİRDİGİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOOOOOK TEŞEKKÜRLER.. ALLAH RAZI OLSUN....TEKRAR TEŞEKKÜRLER...SELAM VE DUA İLE KALIN....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı esencemrem
HARİKA OLMUŞ EXELANCE KARDEŞ ELLERİN DERT GÖRMESİN İSTEGİMİ YERİNE GETİRDİGİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOOOOOK TEŞEKKÜRLER.. ALLAH RAZI OLSUN....TEKRAR TEŞEKKÜRLER...SELAM VE DUA İLE KALIN....

beğendiyseniz ben mutlu olurum..biraz aceleyle yaptım..resim ve fon konusunda fazla seçici olamadım ama idare edin artık ;)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
excalence hocam sizden bişi rica edicem slayt gösterisine nasıl fon müziği ekliyoruz bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim bi türlü fon müziği ekliyemedim ?(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı eslem
excalence hocam sizden bişi rica edicem slayt gösterisine nasıl fon müziği ekliyoruz bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim bi türlü fon müziği ekliyemedim ?(

fon müziği eklemek fon müziğinin uzantısının wav olması gerekiyor...biliyorsunuz mp3 leri wav uzantısına çevirince boyutları alabildiğince büyüyor..bu durumda bizler bu fon müziklerinde boyutların büyük olmaması için müziğin hepsini değil sadece slaytta kullacağımız kısımları kesmemiz lazım..bunu yapmak ayrı bir iş..ben bu program için GoldWave kullanıyorum..fon müziğiniz hazırsa bunu slaytta kullanmaya geldi..
resimli slaytlarımız hazır..ona ses eklemk isityoruz..
önce slayt geçişine geçiyoruz..oradan ses komutu var..oradan en altta diğer ses tıkla..fon da kullanacağımız wav uzantılıses dosyasını ekliyoruz..böylece fon müziğimiz eklendi..ama daha bitmedi..sayfa geçişlerinde de kesintisiz çalması için sonraki sese kadar dön yere tıklıyoruz..biraz karışık gibi ama deneme yanılma ile yapabilirsiniz..biraz zahmetli ama çok zevkli bir hobi.. ;)

Üst Alt