Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azerin

uhuvvetnur

Aldığı Beğeniler
12
engin kardeş ben bayanım konuşmalarınıza dikkat edin...

ben edepsiz demedim görülüyorki edepsiz sizsiniz konuşmalarınızdan böle anlaşılıyor.yorumlarım siliniyor.gördüğüm kadarıyla karşı görüşten olanlar istenmiyor.

ya susup itaat edeceksin yada siteye gelmeyeceksin ne güzel

ee ne yapsın yonetıcılermı sussun. Sizde dıledıyınız insanın qıybetını yazasınız.
tartışmaya neden olacak yorumlarınızı sılıyolar. ne yapsınlar. Tartışma caizmi?

.

Size bir şey deyım. Emin olun. bu forum görduyum ilk forumduu kı üyesine karsı bu kadar sabr gösterıyo.
Hocaefendıyle ılgılı sızın gıbı insanlar cok forumda konu açmış. hepsıde kılıtlenmış tartışmaya neden olduğu için.
İnan belkı başkaforum olsaydı sizin siteye gırışınızı yasaklardılar.

buarada bi şey soyleyım. Sızın gıbılerın bır formu var. Fetullah Gulen hocanı Ve bediüzzaman Said Nursini kotulemışdıler
İsim vermeyım.
orda bi kere Bediüzzamanın ve yanılmıyorsamsa bide fetullah gulen hocanın tarafını tutdum.
Yonetıçı benı banladı.:)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Diğer yöneticilerimizn affına sığınarak konuyu kitliyorum Fettullah Güleni sevip sevmemek insanı cennete yada cehenneme götürmez fakat onun gıyabında konuşmak ve ve söylenenin sözün amacını bilmeden onu tanımadan hakkında iftira ya yönelik konuşmak sanırım cehenneme hazırlıktır kim olursa olsun sonuçta gıybet zaten eleştirelim derler ardından düşmanlıklarını kusmaya başlarlar neyse her şeyin doğrusunuda kişinin kalbinide Rabbim bilir ..

KİLİT ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt