Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Berat gecemiz, içinde bulunduğumuz sıkıntı ve musibetlerden kurtulmamıza vesile olsun inşallah. Cümlemizin hâline, akıbetine şifa ola, mübarek ola...

Amin amin amin
Tevbe istiğfar kapısını her daim açık tutan, samimiyetle gönülden açılan elleri ve dilleri boş çevirmediğine inandığımız Eyy Rahman Eyy Rahiimm
Sen affedensin
Affetmeyi seversin
Beni, bizi affv u mağfiret eyle
...????????????

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Amin amin amin
Tevbe istiğfar kapısını her daim açık tutan, samimiyetle gönülden açılan elleri ve dilleri boş çevirmediğine inandığımız Eyy Rahman Eyy Rahiimm
Sen affedensin
Affetmeyi seversin
Beni, bizi affv u mağfiret eyle
...????????????

Amin......

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Üç yerde insan Allah ile sohbettedir: Kalabalıktan incinmeyen yalnızlıkta, bir ümitsizin yüzünü ümitle güldürdüğü yerde, zalimin zulmü kendinden şükür taşırdığı anda."
Nurettin Topçu,Var Olmak

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
Üç yerde insan Allah ile sohbettedir: Kalabalıktan incinmeyen yalnızlıkta, bir ümitsizin yüzünü ümitle güldürdüğü yerde, zalimin zulmü kendinden şükür taşırdığı anda."
Nurettin Topçu,Var Olmak

Kalabalıktan incinmeyen yalnızlıkta...nasıl bir iç yakan cümledir yaHuu????

EyvAllah
:gul:,

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
"Allah'ım,
Sana gelen yolun
manilerinden beni koru."

Ahmed Ziyauddin Gümüşhanevi Hz.

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
'Bir selamda iki hüküm vardır. Biri “benden size zarar gelmez” demektir ki, bu emniyet, itimat ve muhabbete vesiledir. İkinci hüküm; temenni ve duadır ki, “Size başkasından da zarar gelmesin demektir.” Bu surette söz kapısı emniyetle açılır ve karşılıklı kalp kuvveti hasıl olur.

Çocuğa “nasılsın oğlum?”,kendi yaşındakine “iyisiniz inşallah efendim”,çarşıdaki esnafa “pazar ola hemşehrim”, balık tutana “rastgele kardeşlik”, yemek yiyene “bereketli olsun” demek hep selam manasına gelir. Bütün bunlar muhataba yakınlık ve aşinalık göstermektedir.'

Mahir İz

...vuslat

Aldığı Beğeniler
19,193
'Bir selamda iki hüküm vardır. Biri “benden size zarar gelmez” demektir ki, bu emniyet, itimat ve muhabbete vesiledir. İkinci hüküm; temenni ve duadır ki, “Size başkasından da zarar gelmesin demektir.” Bu surette söz kapısı emniyetle açılır ve karşılıklı kalp kuvveti hasıl olur.

Çocuğa “nasılsın oğlum?”,kendi yaşındakine “iyisiniz inşallah efendim”,çarşıdaki esnafa “pazar ola hemşehrim”, balık tutana “rastgele kardeşlik”, yemek yiyene “bereketli olsun” demek hep selam manasına gelir. Bütün bunlar muhataba yakınlık ve aşinalık göstermektedir.'

Mahir İz[/QUOTE

????

:gul:,

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Eskiden kuvve-i maneviye vardı,
kolay sarsılmazdı, şimdi adını moral koydular,
zırt pırt bozuluyor.