Ben hiçbirinizi sevmiyorum yaw neyinizi seveyim sizin elle tutulmaz gözle görülmez siniz 
sanal alem bu demekki(ö renece iz zamanla)
sadece sabah uyanır uyanmaz gözümü bu sitede açıyorum,akşam oluncada yatana kadar burdayım,msn mi açıyorum öylesine takılıyorum
Ah galiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim de canımın özleri,canımın yongaları,çayımın şekerleri,herbiriniz benim gözümde dünya tatlısı birer kardeşsiniz,evlad sınız,dost sunuz,derdiniz benim derdim oluyor mutlulu unuz benim gülmeme sebeb oluyor ...
her birinizden Allah razı olsun...
Ancak MAUSSEMAYA teessüflerimi ilatiyorum bu yazıyla,neden mi?
sanmıyorum kelimesini kullanmış buna çok üzüldüm...neyse yorum yapmıyayım ben...
Ben isim veremiyorum çünkü kalbimde herbiriniz için bir dünya yarattım,ve tek tek oturttum oraya sefanızı sürün diye...
ve
MUTLULUK BANKASININ SAĞLIK VE GÜZELLİKLER ŞUBASİNDEKİ
2OO5 NOLU HESABINIZA 365 GÜN DAHA SEVGİ YATIRILMIŞTIR
GÖNLÜNÜZCE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE...
şimdilik 365 gün ama bunu bir ömür boyu yapmak bizlerin elinde
Ben bütün benli imle ve sevgi dolu kalbimle her daim iyi ve kötü günde yanınızda olaca ıma söz veriyorum..
çünkü sizler benim 2.koskocaman bir ailem oldunuz...
anlayana sivrisinek saz
anlamayana davul zurna az
DOSTLUK
HİÇ HABER ALMASANDA
HİÇ GÖRMESENDE
NE YAPTIĞINI BİLMESENDE
SANAL DA BİLE OLSA
ADINI DUYDUĞUNDA
İÇİNE SEVGİNİN
HÜCUM ETTİĞİNİ FARKEDİP
BU İNSANI SEVİYORUM
DEDİĞİN ANDIR!!!!
Sonsuz sevgi ve muhabbetlerimi yolluyorum
YAKALAYIN.......

sanal alem bu demekki(ö renece iz zamanla)
sadece sabah uyanır uyanmaz gözümü bu sitede açıyorum,akşam oluncada yatana kadar burdayım,msn mi açıyorum öylesine takılıyorum

Ah galiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim de canımın özleri,canımın yongaları,çayımın şekerleri,herbiriniz benim gözümde dünya tatlısı birer kardeşsiniz,evlad sınız,dost sunuz,derdiniz benim derdim oluyor mutlulu unuz benim gülmeme sebeb oluyor ...
her birinizden Allah razı olsun...
Ancak MAUSSEMAYA teessüflerimi ilatiyorum bu yazıyla,neden mi?
sanmıyorum kelimesini kullanmış buna çok üzüldüm...neyse yorum yapmıyayım ben...
Ben isim veremiyorum çünkü kalbimde herbiriniz için bir dünya yarattım,ve tek tek oturttum oraya sefanızı sürün diye...
ve
MUTLULUK BANKASININ SAĞLIK VE GÜZELLİKLER ŞUBASİNDEKİ
2OO5 NOLU HESABINIZA 365 GÜN DAHA SEVGİ YATIRILMIŞTIR
GÖNLÜNÜZCE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE...
şimdilik 365 gün ama bunu bir ömür boyu yapmak bizlerin elinde

Ben bütün benli imle ve sevgi dolu kalbimle her daim iyi ve kötü günde yanınızda olaca ıma söz veriyorum..
çünkü sizler benim 2.koskocaman bir ailem oldunuz...
anlayana sivrisinek saz
anlamayana davul zurna az

DOSTLUK
HİÇ HABER ALMASANDA
HİÇ GÖRMESENDE
NE YAPTIĞINI BİLMESENDE
SANAL DA BİLE OLSA
ADINI DUYDUĞUNDA
İÇİNE SEVGİNİN
HÜCUM ETTİĞİNİ FARKEDİP
BU İNSANI SEVİYORUM
DEDİĞİN ANDIR!!!!