Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı yasemin
Ancak MAUSSEMAYA teessüflerimi ilatiyorum bu yazıyla,neden mi?
sanmıyorum kelimesini kullanmış buna çok üzüldüm...neyse yorum yapmıyayım ben...
Ben isim veremiyorum çünkü kalbimde herbiriniz için bir dünya yarattım,ve tek tek oturttum oraya sefanızı sürün diye...

Sonsuz sevgi ve muhabbetlerimi yolluyorum
YAKALAYIN.......

AH CANIN YONGASI SESLENIR SANA HAYATIMMMMMMMMM

NAPARSIN ISTE SOYLETIYORLAR BU KELIMEYI HALBUKI BILIRSIN BENDE ....... NEYSEM SENI SEVIYORUM ABLACIM VE DE HEPINIZ SEVIYORUM SIZSIZ NAPARIM KI BEN ;( ;(

Ş

ŞEVVAL

Guest
bende hepinizi çok seviyorum...bende ba ımlılık yaptınız:)o kadar çok merak ediyorum ki herbirinizi görmeyi ne çok isterdim..benim zaten kardeşlerim var burada..en başta canım eslem,hayrunisa ablam herzaman yanımdalar onlar zaten herşeyim kardeşten bile öteler benim için..sora bide yeni yeni tanıdı ım canımı verecek kadar sevdi im destinaaa canımsın ya çok tatlısın çok seviyorum senide...onlardan başka kamelyam şişkom seni çok seviyom ya..sora bide cadılarım var başakla sümo sizi seviyom cadısınız ama işte canımsınız napim yaa:)rabia atul adviyye zor anlarımda yanımda oldun ne yapsam hakkını ödeyemem canım kardeşimmm senide çok seviyorum..ömer hattab canım kardeşimm senin yerin zaten apayrı herkesden ..senide çok seviyom ama conservelerin yeri ayrı:)yasemin abla fzehra abla tebessüm verda ilkay güneş sizleride çok seviyorum iyiki varsınız..perwerder,cihan ,hekimo lu,hayrullah,kırıkmızrap,ya musab,kerem ,metvet,can u can abilerim sizleride çok seviyorum:)miyase ablam canım farem benim:)biraz sinirlisin ama canımsın:)pasha abimde biraz uyuz muyuz ama benim kanımdan nede olsa aynıyız kardeşimle:)canımsın sende pasha abi ..ya bide en sevdi im abilerin en abisi canımdır ama burda olmasada yazayım ben siyah yıldızlar canım abim senin yerin zaten ayrı:)bide habibemsin ablam var ona da abla mı desem yoksa anne mi:)ya sizi çok iyi tanımıyorum ama çok sıcaksınız canımsınız habibemsin abla ..sizi de gerçekten seviyorum..huzurumsun,spellmakergirl vs vs vs unuttu um bir çok güzel insan hepinizii çok seviyorumm ..sevgimi anlatmaya kelimeler yetmiyo..devamlı sevdi imi söylüyorum ve söylemeye doyamıyorummm..kerem abide şimdi kızacak vur dediysek öldür demedik diye ama napim sevdi imi haykırmak istedim sadece :p :pduyun sesimi seviyorum sizi güzel insanlarrr...

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
şevval : bide habibemsin ablam var ona da abla mı desem yoksa anne mi ya sizi çok iyi tanımıyorum ama çok sıcaksınız canımsınız habibemsin abla ..sizi de gerçekten seviyorum.

Site Admini Ne de Olsa iyyy Sayfanın heryeri yagg oldu.. :D :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
sora bide cadılarım var başakla sümo sizi seviyom cadısınız ama...

Bak bak aşkolsun Şevval ne cadılıgımızı gördünn =)

O senin cadılıgınn... :p

Şimdi benim kardeşim kim olacakk????

Çok hoşuma gitti bu kardeşlik :)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı PasHa
şevval : bide habibemsin ablam var ona da abla mı desem yoksa anne mi ya sizi çok iyi tanımıyorum ama çok sıcaksınız canımsınız habibemsin abla ..sizi de gerçekten seviyorum.

Pasha kardesim nede olsa işin sonunda KOCAMAAAAAN BİR ALTIN VAR,bence az bile demiş,cici annecigim dese bile az kalır.neyse onların arasındakı muhabbetten kıskandıgımızı düşünürler.en iyisi abla kardeş geçinip gitsinler =) =)

(pasha benide bu oyunlarına alet ettinya helal olsun)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı keremm
Orjinal Yazarı PasHa

Pasha kardesim nede olsa işin sonunda KOCAMAAAAAN BİR ALTIN VAR,bence az bile demiş,cici annecigim dese bile az kalır.neyse onların arasındakı muhabbetten kıskandıgımızı düşünürler.en iyisi abla kardeş geçinip gitsinler =) =)

Altınmı ?( İŞin Aslına Bakarsan Habibem Benim Manevi Annem Sayılır. :D :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı keremm
Orjinal Yazarı PasHa

Altınmı ?( İŞin Aslına Bakarsan Habibem Benim Manevi Annem Sayılır. :D :D
=) =) =)ya pasha abi aşk olsun varya altın falan zaten bende hep bundan korktu um için siteye yazı bile yazmaya çekiniyorum yaa ;( ;( ;(altın olayını kim çıkardıysa:)bide orda ya falan nerde anlamadım ya neyse ?(

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı DuaNur
Amellerin en hayrlısı..

Allah için Sevmek ve Allah için bugz etmektir..

Allah için seviliyorsunuz..

ALLAH İÇİN SEVİLİYORSUN

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Başak
sora bide cadılarım var başakla sümo sizi seviyom cadısınız ama...

Bak bak aşkolsun Şevval ne cadılıgımızı gördünn =)

O senin cadılıgınn... :p

Şimdi benim kardeşim kim olacakk????

Çok hoşuma gitti bu kardeşlik :)

artık bu konu üzerinde biraz çalışmamız lazım,büyük yük habibemsin ablamın omuzlarında.bakalım nasıl bir proje sunacak bize.

Rüveyda1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bence birbirini tanıyanlar zaten tanıyor ve kardeşligi hissediyorlar. tanımayanları birbiriyle kardeş yapıp tanıştırmak ve birbirlerine yardımcı olmaları hususunda yüreklendirmek lazım ki gerçek bir kardeşlik olsun. Bu kura ile olabilir.herkes tanıdıklarını liste dışı ettikten sonra kalanlar arasında kendisi kura çekerek kardeş tayin edebilir mesela!

olmaz mı? ya da benzeri birşey? :)

Üst Alt