bende hepinizi çok seviyorum...bende ba ımlılık yaptınız

o kadar çok merak ediyorum ki herbirinizi görmeyi ne çok isterdim..benim zaten kardeşlerim var burada..en başta canım eslem,hayrunisa ablam herzaman yanımdalar onlar zaten herşeyim kardeşten bile öteler benim için..sora bide yeni yeni tanıdı ım canımı verecek kadar sevdi im destinaaa canımsın ya çok tatlısın çok seviyorum senide...onlardan başka kamelyam şişkom seni çok seviyom ya..sora bide cadılarım var başakla sümo sizi seviyom cadısınız ama işte canımsınız napim yaa

rabia atul adviyye zor anlarımda yanımda oldun ne yapsam hakkını ödeyemem canım kardeşimmm senide çok seviyorum..ömer hattab canım kardeşimm senin yerin zaten apayrı herkesden ..senide çok seviyom ama conservelerin yeri ayrı

yasemin abla fzehra abla tebessüm verda ilkay güneş sizleride çok seviyorum iyiki varsınız..perwerder,cihan ,hekimo lu,hayrullah,kırıkmızrap,ya musab,kerem ,metvet,can u can abilerim sizleride çok seviyorum

miyase ablam canım farem benim

biraz sinirlisin ama canımsın

pasha abimde biraz uyuz muyuz ama benim kanımdan nede olsa aynıyız kardeşimle

canımsın sende pasha abi ..ya bide en sevdi im abilerin en abisi canımdır ama burda olmasada yazayım ben siyah yıldızlar canım abim senin yerin zaten ayrı

bide habibemsin ablam var ona da abla mı desem yoksa anne mi

ya sizi çok iyi tanımıyorum ama çok sıcaksınız canımsınız habibemsin abla ..sizi de gerçekten seviyorum..huzurumsun,spellmakergirl vs vs vs unuttu um bir çok güzel insan hepinizii çok seviyorumm ..sevgimi anlatmaya kelimeler yetmiyo..devamlı sevdi imi söylüyorum ve söylemeye doyamıyorummm..kerem abide şimdi kızacak vur dediysek öldür demedik diye ama napim sevdi imi haykırmak istedim sadece

duyun sesimi seviyorum sizi güzel insanlarrr...