Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
kusura bakmayın ama siz onlara şehit diyerek kendi imanınızda problem çıkarmış oluyorsunuz.Şehit Allah yolunda öldürülülenlere denir,malesef bunlar islama düşman olan herfırsatta dil uzatan.baştaki örtüye bile tahammül edemeyen.bir ordu veya sistemin askerleri.Allah kuranda kafirler ancak bizim ayetlerimizi inkar eder buyuruyor.Tekrar kuranda iman edenler Allah yolun kafirler ise tağutun yolunda ölürler.öyle ise tağutun dostlarıyla savaşın nisa suresi 76. onlara şehit diyerek allahın ayeti inkar söz konusudur ve o hükme girer.duygusallığı bırakıp islama hizmet etmek lazım.

O askerler orda olup nöbet tutup ülkenin güvenliğini sağlamasa sen ne rahat rahat gezebilirsin ne de dinini yaşayabilirsin ne de başka birşey yaşatabilirsin bu topraklar üzerinde bir de şunu belirtmek istiyorum ayrıca bu ülke toprakları üzerinde yaşayan insanların çoğu müslümandır ve o askerler orda bizleri korumaktadır Allah'ın dinini yaşayanları ve yaşatanları korumaktadırlar bilirmisin bilmem ama şu ana kadar da islamı en iyi yaşayan yaşatan ve kavrayan insanlar bu ülkenin insanlarıdır ....

Yorumunda resmen saçmaladığın için süresiz banlandın ....​

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
lanetql8.gif

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
sehitlerimize cenabı Hakk dan rahmet ,ailelerimize de sabırlar diliyoruz...
rabimiz her türlü belalarını üzerlerine versin,oyunları baslarına geçsin, köklerini kururtsun serlerinden muhafaza eyelsin ...amin ecmain

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Yüce MevLam rahmet eyLesin... MekanLari cennet bahceLeri oLsun insaALLAH =(

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
yasaklandığım için yazamadım ben onlara kafir demiyorum onlara o hükmü veren allahtır
açın nisa suresi.76 ayetini iman edenler allah yolunda kafirler ise tağutun yolunda savaşır o halde şeytanın dostlarıyla savaşın diyor allah pkk da aynı hükümdedir.araştırın tağutu allahın hükmüyle hükmetmeyen bütün sistem veya fertlere denir müracaat tefsirler veya arapça dil kitapları.gencecik diyorsunuz pkknın saflarındada yokmu genceceik çocuklar.bedir de uhudta yokmuydu müşriklerden genç çocuklar.ayrıca benim amacım muhalefet olmak değil.benim allahım bunu emrediyor.onlara şehit dediğin zaman dinden çıkarsın diyor sonuçta onlara şehit demek nisa.76.ayete muhalefettir onu görmemezliktir.ANCAK KAFİRLER BİZİM AYETLERİMİZİ İNKAR EDER ALİİMRAN 147.ben bu konuda hadis ve kuran ışığında herkesle tartışmaya hazırım bana ayet ve hadislerle gelin öle gencecik falan kabul etmem ben bir müslümanın bukadarda cahil olduğuna inanmıyorum her fırsatta onların dine karşı olan tavırlarından dolayı onlara hakaret etmeye üstümüzen yok neden şimdi onları savunarak ayete muhalefet oluyorsunuz kusura bakmayın yazarken virgül ve noktaları yazmadım okumakta güçlük çekebilirsiniz oda sinirden dolayı bir müslüman bu kadarda cahil olmamalı

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ayrıca islamda vatan kavramını okuyun inşallah vatan nedir?

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
aza ne diosun ya sen resmen türk askerini dinsiz imansız yaptın. bu askerlerin her biri daha gencecik yaslarında imanıyla vatanı için şehit oluyolar. sen onları nası teröristlerle aynı kefeye koyarsında şehit değil dersin. askeriyenin islama nası baktığı bizi ilgilendirmez. vefat eden kardeşlerimizin ordaki amacı askeriyenin savundukları değil ülkeyi terörden korumaktır. keyfinemi ölüyo bu adamlar. o ayeti kerimelerle bizim askerlerimizin şehit olmasıyla bi ilgisi yok. teröre karşı savasıp vatanını korurken vefat eden her TÜRK genci ülkedeki ezanın susmaması ve bayrağın inmemesi için canını ortaya koyar ve şehittir. tağut ve dostları islama ve türkiyeye karşı olanlardır. bizde zaten onlara karşı savas vermekteyiz.

yorum yaparken dikkat edersin artık

Benim onları dinsiz yaptığım yok,onlar oaraya giderek dinsiz olurlar.Gencecik diyorsun,Pkk'nın saflarında yokmu gencecik insanlar.Onlara sorsan onlarda bizde kendi kişisel haklarımızı istiyoruz derler,haklılarmı?hayır.Neden?çünkü onlarda aynı hükümdedir.İmanıyla vatanı için şehit olmakda neymiş,kişi imanıyla Allah yolunda şehit olur,benim Allah'ın dinine düşman olan,cumhuriyet mitinglerini düzenleyen,Allah'ın hükümleriyle hükmetmeyen ki
(''Allahın indirdiğiyle hükmetmeyenler, kafirlerin ta kendileridir MAİDE.44'') amel ettiğimiz kitapta böyle bir ayet varken,daha başka ayetlerde var ama gören gözlere yeter sanırım.Büyük şeytan Amerikaya sadıkve müttefik olan bir ordu,sistemin savunmasınımı bana yapıyorsunuz.Duygusallığı bırakın Kuran'ı açıp bakın.Ayetin onlarla alakası yokmuş delilin nedir bana makul delillerlle gel görüşümüzü değiştiririz.Tağut nedir acaba banada öğretin.Tağut ve dostları islama ve tc ye karşı olanlardır diyorsun Allah'tan kork bu ne zihniyet

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
aza ne diosun ya sen resmen türk askerini dinsiz imansız yaptın. bu askerlerin her biri daha gencecik yaslarında imanıyla vatanı için şehit oluyolar. sen onları nası teröristlerle aynı kefeye koyarsında şehit değil dersin. askeriyenin islama nası baktığı bizi ilgilendirmez. vefat eden kardeşlerimizin ordaki amacı askeriyenin savundukları değil ülkeyi terörden korumaktır. keyfinemi ölüyo bu adamlar. o ayeti kerimelerle bizim askerlerimizin şehit olmasıyla bi ilgisi yok. teröre karşı savasıp vatanını korurken vefat eden her TÜRK genci ülkedeki ezanın susmaması ve bayrağın inmemesi için canını ortaya koyar ve şehittir. tağut ve dostları islama ve türkiyeye karşı olanlardır. bizde zaten onlara karşı savas vermekteyiz.

yorum yaparken dikkat edersin artık

O askerler orda olup nöbet tutup ülkenin güvenliğini sağlamasa sen ne rahat rahat gezebilirsin ne de dinini yaşayabilirsin ne de başka birşey yaşatabilirsin bu topraklar üzerinde bir de şunu belirtmek istiyorum ayrıca bu ülke toprakları üzerinde yaşayan insanların çoğu müslümandır ve o askerler orda bizleri korumaktadır Allah'ın dinini yaşayanları ve yaşatanları korumaktadırlar bilirmisin bilmem ama şu ana kadar da islamı en iyi yaşayan yaşatan ve kavrayan insanlar bu ülkenin insanlarıdır ....

Yorumunda resmen saçmaladığın için süresiz banlandın ....​

Ben bu ülkede yaşayan insanların çoğu müslümandır kelimesini hiç kale bile almıyorum.Ben bir laikden daha alt bir sınıfta yaşıyorum,rahatta gezemiyorum.Hani Hz Ebu bekir diyor ya Rabbim Allah'tır dediği içinmi bunu ona yapıyorsunuz,Kuran'da da geçer bu lafız.O askerler beni değil her fırsattada genel kurmayın dile getirdiği gibi,laik ve demokratik bilmem ne sistemini koruyorlar yalansa yalan diyin.Allah'ın dinini yaşayanları aksine tutukluyorlar hemde aşağılık bir sebepten dolayı güzelim dinimize irtica ismini taktılar ve sizde müslümanım kisvesine bürünmüş onların savunmasını yapıyorsunuz ALLAH2TAN KORKUN ağzınızdan çıkanın ne kadar kötü bi laf olduğunu bir bilseniz.
ayrıca İsalamı yaşayan ve yaşatan millet ise bu bidatler hurafeler nerden çıktı.

ayrıca ben sana Allah''ın ayetlerinden başka bişey söylemedim sen bana saçmaladın diyerek dinden çıktın eğer evvelin müslümansa sen mürted oldun şimdi ve sana tevbe etmeni tafsiye ediyorum.Allah'tan duam tevbe etmendir.senin tevbenin makul olması için bunu sitede yapman lazım
selam hidayete tabi olanlara olsun

hedefturanmı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
benim görüşümde olanlarda vardır burda ama suskunlar şunuda hatırlatayım
haksızlıklar karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
benim görüşümde olanlarda vardır burda ama suskunlar şunuda hatırlatayım
haksızlıklar karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır

Ameller niyetlere göredir.

Her birey kendi niyetinin karşiliği görecektir.

Sen kimsenin niyetini bilemessin.

Kimseyide dinsiz yerinede koyamassın.

Böyle birşeye de tenezzül etmen, seni imandan eder.Neuzubillah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt