- Aldığı Beğeniler
- 0
- Takım
- Galatasaray
islam zahire bakar hz ömer diyorki peygamber yaşıyorken biz vahiyle şahısları tanırdık peygamber öldü vahiy kesildi bizde artık zahirle amel ederiz
wesselam
wesselam
Ben bu ülkede yaşayan insanların çoğu müslümandır kelimesini hiç kale bile almıyorum.Ben bir laikden daha alt bir sınıfta yaşıyorum,rahatta gezemiyorum.Hani Hz Ebu bekir diyor ya Rabbim Allah'tır dediği içinmi bunu ona yapıyorsunuz,Kuran'da da geçer bu lafız.O askerler beni değil her fırsattada genel kurmayın dile getirdiği gibi,laik ve demokratik bilmem ne sistemini koruyorlar yalansa yalan diyin.Allah'ın dinini yaşayanları aksine tutukluyorlar hemde aşağılık bir sebepten dolayı güzelim dinimize irtica ismini taktılar ve sizde müslümanım kisvesine bürünmüş onların savunmasını yapıyorsunuz ALLAH2TAN KORKUN ağzınızdan çıkanın ne kadar kötü bi laf olduğunu bir bilseniz.
ayrıca İsalamı yaşayan ve yaşatan millet ise bu bidatler hurafeler nerden çıktı.
ayrıca ben sana Allah''ın ayetlerinden başka bişey söylemedim sen bana saçmaladın diyerek dinden çıktın eğer evvelin müslümansa sen mürted oldun şimdi ve sana tevbe etmeni tafsiye ediyorum.Allah'tan duam tevbe etmendir.senin tevbenin makul olması için bunu sitede yapman lazım
selam hidayete tabi olanlara olsun