Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
yakınından darbe alması insana çok kötü etkiliyor gerçekden son zamanlarda böyle bir olay benimde başımdan geçdi Rabbime havele ettim kendisini.

Ama en çok üzüldüğüm günahlarım.acizane günahkar bir kulum.Rabbime layık bir kul olamamakdan çok korkuyorum ve çok üzülüyorum.

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
sümeyya kardeşim bütün insanlar günahkarız önemli olan tevbe edelim çokca(ALLAHCC)günahları bağışlar merhametlidir.

MÜMİN OLAN GÜNAHLARINI SIRTINDA DAĞ GİBİ BÜYÜK GÖRÜR MUNAFIKTA GÜNAHLARINI BURNUNUN UCU KADAR GÖRMEZMİŞ
BU RABBİMİZİN KELAMI.

VE PEYGAMBERİMİZ S.A.V)BUYURMUŞKİ, BENİM ŞEFAATIM ÜMMETİMDEN BÜYÜK GÜNAHLARI OLANLAR İÇİNDİR VE BU GÜZEL SÖZÜ SÜSLEYİP MEKKE DUVARINA ASMIŞLAR ;)

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
nefsıme zaman zaman hakım olamamak benı cok uzuo hergun bunlarla savasıorum..

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Beni hyatımda en çok üzen babamın üzlmesidir
Onun yüzünde gördüğün Bi üzülme Belirtisi beni kahreder...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
görüyorumki bir cok karde$imizi vefaatLar üzmü$...
bende de durum pek farkLi degiL asLinda...
cok sevdigim birinin vefaati beni derinden yaraLami$ti...
acisini haLa hissederim fakat takdiri iLahi...
Rabbim kaLanLara uzun ömürLer versin insaALLAH...

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
Benim en çok uzuldugum sey sudur:
hiç kimseye kotuluk yapmiyorum ama bazi kisiler(tanidiklarim, yakinlarim) beni çekemiyorlar sanki, kotulugumu istiyorlar gibiler, benim mutlu oldugumu gorunce yuzlerinde hep yalanci gulucukler goruyorum ama gozleri hiç oyle demiyor, çunku ben herkesin gozlerinde ne dusundugunu kalbinden ne geçtigini anliyorum.Ve benim uzgun oldugumu gorduklerinde, çok sevinçli gozukuyorlar, beni hep korkutan, ve içimi acitan bir sevinç onlarinki.
Ama ben herkese, benim kotulugumu isteyenlere bile hep hayir duasi yapiyorum, onlara karsi hiç bir zaman kin, nefret tutmuyorum, hep herkese Allah sevgisiyle bakiyorum, o yuzdendir belki hep kalbimin huzurlu olmasi, ama yinede kalbim hep uzuluyor, sabr ediyorum çunku Rabbimin beni hep sinadigini biliyorum, O'nu çok sevdigim için hep guler yuzlu olmaya çalisiyorum, çunku benim gorevim O 'na kendimi beyendirmek, O 'na kavusmak, insaallah kavusucam.Banane dunyadan, hiç bir sey istemiyorum bu dunyadan, kimse beni sevmesin istemiyorum,beni sadece Rabbim sevsin, hep oyle dua ediyorum.Hep hissediyorum O'da beni çooook ama çoook seviyor, bunu biliyorum, O'na laik olmak için herseyi yapicam, banane bu dunyadan.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Maddesel şeylere pek üzüldüğüm söylenemez... dört dörtlük bir müslümanın olması gerektiği gibi birisi olacağımı bilmdiğim halde dört dörtlük müslüman gibi yaşamadığım için gerçekten üzülüyorum.. Şu ölüm mesele değil ben biraz öldükten sonrasıyla ilgili olduğum için.. ot geldim ot gittim mantığımın çıkmasına üzülüyorum.. bazen manen derin duygular sarıyor bişiler dinlediğimde..

Günebakan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
971
O kadar cok şeye üzüldüm üzülüyorum hangisini yazayım ben şimdi nereden başlayayım hassas insanlara kurduğunuz cümleleri bile dikkat etmeniz lazımken ,verdiğin değerin karşılığını alamamak ,anlaşılmamak ve daha bir cok şey:)

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Üzülmek kırılmak parçalanmak ben bunları geçeli çok oldu...

Ama bir sey var artık değer vermiyorum sevmiyorum umrumda değil hiç bir şey insanlık ve böyle çok ama çok mutluyum tavsiye ederim....

Üst Alt