Benim en çok uzuldugum sey sudur:
hiç kimseye kotuluk yapmiyorum ama bazi kisiler(tanidiklarim, yakinlarim) beni çekemiyorlar sanki, kotulugumu istiyorlar gibiler, benim mutlu oldugumu gorunce yuzlerinde hep yalanci gulucukler goruyorum ama gozleri hiç oyle demiyor, çunku ben herkesin gozlerinde ne dusundugunu kalbinden ne geçtigini anliyorum.Ve benim uzgun oldugumu gorduklerinde, çok sevinçli gozukuyorlar, beni hep korkutan, ve içimi acitan bir sevinç onlarinki.
Ama ben herkese, benim kotulugumu isteyenlere bile hep hayir duasi yapiyorum, onlara karsi hiç bir zaman kin, nefret tutmuyorum, hep herkese Allah sevgisiyle bakiyorum, o yuzdendir belki hep kalbimin huzurlu olmasi, ama yinede kalbim hep uzuluyor, sabr ediyorum çunku Rabbimin beni hep sinadigini biliyorum, O'nu çok sevdigim için hep guler yuzlu olmaya çalisiyorum, çunku benim gorevim O 'na kendimi beyendirmek, O 'na kavusmak, insaallah kavusucam.Banane dunyadan, hiç bir sey istemiyorum bu dunyadan, kimse beni sevmesin istemiyorum,beni sadece Rabbim sevsin, hep oyle dua ediyorum.Hep hissediyorum O'da beni çooook ama çoook seviyor, bunu biliyorum, O'na laik olmak için herseyi yapicam, banane bu dunyadan.