Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Aleykum mubarek Ramazan bayraminiz en dileklerimle kutlar mubarek bayramin size ,ailenize ve tüm islam alemine nese, mutluluk, saglik ve huzur dolu günler getirmesini yüce Allahtan temenni ederim.Sonsuz saygilarimla
Original von mehmet27
Selam Aleykum mubarek Ramazan bayraminiz en dileklerimle kutlar mubarek bayramin size ,ailenize ve tüm islam alemine nese, mutluluk, saglik ve huzur dolu günler getirmesini yüce Allahtan temenni ederim.Sonsuz saygilarimla
Herkesin güzel tebrikleri için teşekkürler.Öyle güzel resimler ve slaytlar hazırlamayı bilmedigim için kusura bakmayın.Ben de bayramınızı tebrik eder hepinizin sevdiklerinizle daha nice güzel bayramlar yaşamanızı temenni ederim.
Bizi gurbette kılan
Hüznümüze temelmiş
Yağmurlu bir günde
Bize sevinç göndermiş
Bayram gelmiş hoş gelmiş
cümleminizden Allah c.c razi olsun sizlerinde mübarek ramazan bayarminiz mübarek, hayirlara vesile olsun ins.kusuruma bakmayin anca gelebildim malum bayram beni anliyicaginizi umuyorum...
eslem kardesim sanada cok cok gecmis olsun cok üzüldüm Allah c.c acil siflar versin ins. yaninda olamasamda aklimdasin dualarimda olucaksiniz ins.kendinize iyi bakin Allah c.c a emanet olun...saglicakla kalin...