Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
HAYIRLI BAYRAMLAR HEPİMİZE VE HEPİNİZE.....

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de hepimizim Mübarek Ramazan-ı Şerif Bayramını tebrik ediyorum..

Bu Bayram İnşeallah bizlere ve tüm müslümanlara, sağlık, mutluluk,

Huzur, barış ve Selamet getirir...

Ramazan-ı Şerif ayı da Hakkımızda şikayetçi değil de,

Şefaatçı olur İnşeallah... :)

Herkese hayırlı Bayramlar !!! :)

mehmet27

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selam Aleykum mubarek Ramazan bayraminiz en dileklerimle kutlar mubarek bayramin size ,ailenize ve tüm islam alemine nese, mutluluk, saglik ve huzur dolu günler getirmesini yüce Allahtan temenni ederim.Sonsuz saygilarimla

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von mehmet27
Selam Aleykum mubarek Ramazan bayraminiz en dileklerimle kutlar mubarek bayramin size ,ailenize ve tüm islam alemine nese, mutluluk, saglik ve huzur dolu günler getirmesini yüce Allahtan temenni ederim.Sonsuz saygilarimla

Allah razi olsun abi
Sanada hayirli Bayramlar..

nureyda

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Herkesin güzel tebrikleri için teşekkürler.Öyle güzel resimler ve slaytlar hazırlamayı bilmedigim için kusura bakmayın.Ben de bayramınızı tebrik eder hepinizin sevdiklerinizle daha nice güzel bayramlar yaşamanızı temenni ederim.

Bizi gurbette kılan
Hüznümüze temelmiş
Yağmurlu bir günde
Bize sevinç göndermiş
Bayram gelmiş hoş gelmiş​

ali44

HüZüNLüGeNç

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Beşiktaş
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını rahmandan niyaz ederim.

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bende yeni gelebildim cümle ümmeti muhammedin mübarek bayramı hayırlara vesile olsun inşallah

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
deeppink

cümleminizden Allah c.c razi olsun sizlerinde mübarek ramazan bayarminiz mübarek, hayirlara vesile olsun ins.kusuruma bakmayin anca gelebildim malum bayram beni anliyicaginizi umuyorum... :)

eslem kardesim sanada cok cok gecmis olsun cok üzüldüm Allah c.c acil siflar versin ins. yaninda olamasamda aklimdasin dualarimda olucaksiniz ins.kendinize iyi bakin Allah c.c a emanet olun...saglicakla kalin...

Üst Alt