Orjinal Yazarı YaMusaB
Benimde bu konu hakkında kafamda bazı soru işaretlerim var...
Yaklaşım açılarının farklılığı, farklı düşünceleri getiriyor...
Nasıl bakarsan öyle görüyosun, nasıl görüyosan da öyle düşünüyosun...
Neyse...
NOT:Başını açıp okuyan insanları görüp, böle olmaz, bunlar evinde durması lazım... Bunların okumasına gerek yok diyenleri, samimiyetsiz buluyorum...
NOT:Hasbi abi, taviz tavizi getirir sözünüze katılıyor, ama bu konu da bu sözün yeri ne kadar bunu soruyorum, şimdi üni kapısında başını açan, ilmini gördükten sonra da kapatan kardeşlerimiz daha ne taviz verecekler ki...
YaMusab Kardeşim vermiş olduğun cevap için teşekkür ederim...
Yalnız bir hususa dikkat çekmek istiyorum benim düşüncem kesinlikle Başörtülü bacılarımızın okumaması eve hapsolması yönünde değildir ben bu anlayışta olan kişileri de tasvip etmem asla mümkün değil kaldı ki tepkimde bu değil zaten ...
Başörtüsü yasağını uygulayanlara karşı tepkim var evvela her şeyden önce ....
Bunların hidayet e ermeleri mümkünse Allah(c.c.) ıslah eylesin değilse kahru perişan eylesin.
Anlatmak istediğim bir hususta dinin bir emiri olan başınızı ve avret yerlerinizi kapatın hükmüne riayet edilmeyince acep Allah(c.c.) hükmü nasıl olur...
Şimdi Laik çi kesim biz eğer taviz verirsek nasıl bir ses çıkaracağını şimdiden kestirin bakalım hem onların bir şeyler demesi önemli değil esas olan Allah(c.c.)ın ne hüküm verdiğidir..
bir yerlere gelmek için islamın emirleri çiğnenmeli gibi bir anlayış ortaya çıkacaktır.Allah(c.c.) korusun ben bundan korkuyorum..Biz kimliğimizle inancımızla vede Allah(c.c.) emir ve yasaklarına riayet ederek gelmeliyiz...Tesettürümüzle kıyafetimizle...
Ve inanıyorum ki gelecekte Allah(c.c.)'ın izniyle yadımı inayetiyle bu yasak son bulacak inşaAllah .....
OKTOR OLMALI,ÖĞRETMEN OLMALI ,HİZMETİ ÖN PLANA ALMALI.ZİRA MEYDAN BAŞKALRINA KALIRSA ÇOCUKLAERIMIZ VE YENİ NESİLİMŞİZ DAHA BEDBAHT OLAVCAKTIR.GERİSİNİ VARSIN ALLAHA BIRAKSIN.VE UNUTULMASIN Kİ AMELLER NİYETLER GÖREDİR.