Ozaman süper![]()
Anlaştık. Uhibbu bacımla uğraştığımız için bu işle birkaç güne kadar bilgilendireceğiz tüm arkadaşlarımızı.
Ozaman süper![]()
Esselamü Aleyküm.aslında sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bunun için mucize olması lazım) sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.okul yıllarımda annem izin vermezdi şimdide eşim
( BURSA-İNEGÖLDE olsa mücize budur işte.hepinizi görmeden seviyorum kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.
Bunu çözmeye çalışıyoruz zaten bacım. Sonuçta bizimde eşimiz var. Sizle aynı durumdayız. En kısa sürede haber vereceğiz buradan.
Esselamü Aleyküm.aslında sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bunun için mucize olması lazım) sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.okul yıllarımda annem izin vermezdi şimdide eşim
( BURSA-İNEGÖLDE olsa mücize budur işte.hepinizi görmeden seviyorum kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

gülistan sanada çözüm buldumeşinle beni tanıştır... onunla kanka olalım.. sıkı fıkı dostlar olalım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin... ondan sonrada istanbula geliyosun deyim itiraz etmesin
EE BAŞKA SORUNU OLAN
tabi o orada beni göremeyecek o başka![]()
Sitenin sizin gibi çözüm bulucuya ihtiyacı var![]()
...

Bunu sizden beklemezdim. Üzüldüm.
Ya kızcağız onu eşiyle nasıl tanıştıracak. Kim diyecek eşine? Tanıştıracağına toplantıya gelir daha iyi.