Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.aslında sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bunun için mucize olması lazım:)) sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.okul yıllarımda annem izin vermezdi şimdide eşim:(( BURSA-İNEGÖLDE olsa mücize budur işte.hepinizi görmeden seviyorum kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Esselamü Aleyküm.aslında sizlerle tanışmayı çok istiyorum ama bunun için mucize olması lazım:)) sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.okul yıllarımda annem izin vermezdi şimdide eşim:(( BURSA-İNEGÖLDE olsa mücize budur işte.hepinizi görmeden seviyorum kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun.ALLAH'A EMANET OLUNUZ.

Sizde eşinizle birlikte gelin. :) Onu da mı kabul etmez?

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
abicim beni buldun zaten:) ben yenidendogustayım.):) bak şöyle tanıştırabilir... eşinin işyerini söyler.. bende bir bahaneyle işyerini ararım.. derken bir açığını bulup tanışır gideriz işte:):) ilminurdan bahsetmem yani:) o aracı olmaz:):)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Bunu çözmeye çalışıyoruz zaten bacım. Sonuçta bizimde eşimiz var. Sizle aynı durumdayız. En kısa sürede haber vereceğiz buradan.

çözümü ben buldum: herkes eşiyle gelsin:) damsız girilmesin:) bende o zamana kadar bir eş bulurum artık:):)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer

gülistan sanada çözüm buldum:) eşinle beni tanıştır... onunla kanka olalım.. sıkı fıkı dostlar olalım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin... ondan sonrada istanbula geliyosun deyim itiraz etmesin:)

EE BAŞKA SORUNU OLAN

tabi o orada beni göremeyecek o başka:):):)

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
seni bulacağım oğlum:D
Karıştırma işleri:)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
gülistan sanada çözüm buldum:) eşinle beni tanıştır... onunla kanka olalım.. sıkı fıkı dostlar olalım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmesin... ondan sonrada istanbula geliyosun deyim itiraz etmesin:)

EE BAŞKA SORUNU OLAN

tabi o orada beni göremeyecek o başka:):):)

Sitenin sizin gibi çözüm bulucuya ihtiyacı var :) :) ...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bunu sizden beklemezdim. Üzüldüm. ;(
Ya kızcağız onu eşiyle nasıl tanıştıracak. Kim diyecek eşine? Tanıştıracağına toplantıya gelir daha iyi.

Ya çaktırmayın işte gaza getirimde bişiler yapsın demiştim :) Allah razı olsun tüm kardeşler diğer kardeşleri için elinden geleni yapıyor özellikle siz teşekkür ederim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt