Orjinal Yazarı YaMusaB
Allah binler razı olsun da, sizlere elimden geldi ince selam veriyorum beah.. Di erlerinin etmesi lazımdı![]()

Orjinal Yazarı Can U Can
MSN DE İLK KONUŞTUĞUM ARKADAŞIMI/KARDEŞİMİ HİÇ UNUTAMAM VE HALEN KONUŞUYORUZ.. neredeyse 5yıldan fazladır onun dırdırını dinliyorum.. neyse ki bu aralar pek gelemiyor..
adını-yüzünü göremedigim ama dualarımda her an yer bulan degerli kardeslerimi özlemle anıyorum...
ve hali ahzırda msn de konustugum akrdeslerim sizleride çoooooook seviyor-sayıyorum...
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL
Orjinal Yazarı Can U Can
MSN DE İLK KONUŞTUĞUM ARKADAŞIMI/KARDEŞİMİ HİÇ UNUTAMAM VE HALEN KONUŞUYORUZ.. neredeyse 5yıldan fazladır onun dırdırını dinliyorum.. neyse ki bu aralar pek gelemiyor..
:evil: :evil:
küstüm valla
adını-yüzünü göremedigim ama dualarımda her an yer bulan degerli kardeslerimi özlemle anıyorum...
ve hali ahzırda msn de konustugum akrdeslerim sizleride çoooooook seviyor-sayıyorum...
YAGCI

abi seni msn ekledi imden beri nerdeyse hep ben slm veriyom...bikerede olsun sen versen biryerinden bişey mi eksilir anlamıyorum..tabi di er arkadaşların kadar de erli olmayınca slm verme gere i bile duymuyosun ama neyse önemli de il..hakkımda helal olsun bari çok yalvardınOrjinal Yazarı YaMusaB
Önceki msnim baya dolmuştu şimdikini yeni aldım ama orasıda kabardı... Ama olsun sizleri çok seviyorum, hepinizin yeri ayrı benim için... Ama bana isyan edenlere burdan bişey demek istiyorum, msne girince herkese selam veremem ki, lütfen benide düşünün... Hakkınızı helal edin...
Orjinal Yazarı Can U Can
... bayan f....
neyse ... şimdilik bu kadar...
[/B]