Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah binler razı olsun da, sizlere elimden geldi ince selam veriyorum beah.. Di erlerinin etmesi lazımdı :D

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Allah binler razı olsun da, sizlere elimden geldi ince selam veriyorum beah.. Di erlerinin etmesi lazımdı :D

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
bu güne kadar 2 tane hotmail hesabım vardı onları kullanmama kararı aldım ..

nice dostlarla muhabbet ettik.. niceleriyle dertlestik.. RABBİM HEPSİNDEN RAZI OLSUN

MSN DE İLK KONUŞTUĞUM ARKADAŞIMI/KARDEŞİMİ HİÇ UNUTAMAM VE HALEN KONUŞUYORUZ.. neredeyse 5yıldan fazladır onun dırdırını dinliyorum.. neyse ki bu aralar pek gelemiyor..

LİSE SIRALARINA ADIM ATAR ATMAZ İNTERNET CAFELERİN SAYESİNDE msn nedir ne degildir ögrendik..

bir çok forumda arkadaşlık ettigim ablalarım abilerim vardı bir biir evlendiler..

kimisi üniversiteyi kazanamadı ..kimi üniv i bitirdi ahlen işsizlik çekenler var..

kimileride halen çalışıyor..

adını-yüzünü göremedigim ama dualarımda her an yer bulan degerli kardeslerimi özlemle anıyorum...

ve hali ahzırda msn de konustugum akrdeslerim sizleride çoooooook seviyor-sayıyorum...

iyi ki varsınız.....

selam ve dua ile...

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
benimde msn lerim hep 200 den fazla olunca yeni adr e gecer yeniden dolardi...

ah be ne gunlerdi.. ilk msn de tevhid mail grubuna uyeydim..ayni anda gs sitelerine... zaten oradan dolu ekleyenler vardi.

iclerinden hic unutmadigim ve unutamayacagim iki kisi var... bir abi ve abla.. sozlulerdi... nisan dusunuyorlardi.. ama abi felc oldugu icin biraz kaciyro ablayi cok uzuyordu..

ve birgun abla geldi " zeynep kismetim cikti Ali abini cok seviyorum ne yapayim sen soyle dedi.... ve israrla karari bana birakti. bende kismetinle evlen Ali abiden sana hayir yok dedim ...

evlendiler.. ve yeni bebesi oldu ablamin... ve coook mutlu.

Ali abimle uzundur gorusemiyorum... bana kizdi mi hayir.. ama yasindan buyuk konusan kiz lafi hala icimde dert.. cok kizmistim ona haddim olmadan... ama oda kendi kendine aciyordu ;(

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı Can U Can

MSN DE İLK KONUŞTUĞUM ARKADAŞIMI/KARDEŞİMİ HİÇ UNUTAMAM VE HALEN KONUŞUYORUZ.. neredeyse 5yıldan fazladır onun dırdırını dinliyorum.. neyse ki bu aralar pek gelemiyor..

:evil: :evil:

küstüm valla

adını-yüzünü göremedigim ama dualarımda her an yer bulan degerli kardeslerimi özlemle anıyorum...

ve hali ahzırda msn de konustugum akrdeslerim sizleride çoooooook seviyor-sayıyorum...

YAGCI

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL
Orjinal Yazarı Can U Can

:evil: :evil:

küstüm valla

YAGCI

bi kere küsersen küs .. kaç yıldır aynı numara bi türlü küstüremedim.. ya bi kerede ciddi ol.. =)

ikincisi ne yagcısı ben gerçekelri söledim.. sürekli konuştugum tüm dostlarımı en içten duygularımla seviyor sayıyorum.. buna sende dahilsin... bayan f....

neyse ... şimdilik bu kadar... =)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı YaMusaB
Önceki msnim baya dolmuştu şimdikini yeni aldım ama orasıda kabardı... Ama olsun sizleri çok seviyorum, hepinizin yeri ayrı benim için... Ama bana isyan edenlere burdan bişey demek istiyorum, msne girince herkese selam veremem ki, lütfen benide düşünün... Hakkınızı helal edin...
abi seni msn ekledi imden beri nerdeyse hep ben slm veriyom...bikerede olsun sen versen biryerinden bişey mi eksilir anlamıyorum..tabi di er arkadaşların kadar de erli olmayınca slm verme gere i bile duymuyosun ama neyse önemli de il..hakkımda helal olsun bari çok yalvardın:)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ay Şevvalcim ben senin bu konuşma tarzına ölüyorummmm..

Çok tatlısın cadıııııı.

:)

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı Can U Can
... bayan f....

neyse ... şimdilik bu kadar... =)
[/B]

bayan ne? sole sole utanma X( X( X( X(

can u can kardesimizi istifaya davet ediyorum!

bu arada... benim listemde ki butun konustuklairm uctular...artik spell malime giremiom ondan buradada cogu arkadaslarlada koptum :( ;( ;(

yahoo grupada giremioooooooooooom ;( ;(

Üst Alt