Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Msn hesabı aldınız alalı kimi kişileri ekler kimi kişileri sıkılır silersiniz hani. Gelin şöyle bir eskiye uzanalım msn kullanmaya başladınız başlayalı kimleri eklediniz kimleri sildiniz kimlerde msn hesabı vardı. Sildiklerinizden online kişi varmı yokmu hepsinin cevabı aslında çok basit bilmeyen arkadaşlar için açıklıyorum.

Mail adresinize giriş yaptı ınızda TODAY-MAIL-CALENDAR ve CONTACT başlıkları görürsünüz burdan contact başlı ına tıkladı ınızda msn aldınız alalı kimleri eklediniz, kimleri sildiniz, ilk kimi eklemişsiniz gibi sorularınızın yanıtını bulabilirsiniz. SAYGILARIMLA

Ve bir şey daha yanında msn ikonu olmayan kişi sizi silmiş demektir.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
benim msn baya kabarik ..:):):)

simdi bunlar nerdeee acaba...:)

H

hayrunisa

Guest
ya bişey var yalnız. benim mail türkçe bunda contact anlamı ne bi türkçeye çeviriversen. :baby:

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrunisa
ya bişey var yalnız. benim mail türkçe bunda contact anlamı ne bi türkçeye çeviriversen. :baby:

kişiler deniyor..orayı tıklayınız ;)

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
msn den sildi im kişiler 20 i bulur.. :D :D

onlarda hep haylaz kardeşlerimin arkadaşları bi sorunları olduklarında ABLA yardım edermisin dedikleri arkadaşlarıydılar.. :D

onlar için güzin abla gibi bişi olmuştum artık. :D

ama artık yoklar kendi sorunlarını kendileri halletsinler aracı olmaktan bıkmıştımmmmm. ;(

şimdi çok az kişi war ailem ve bir kaç arkadaşım çok sakin bi msn var.. :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Önceki msnim baya dolmuştu şimdikini yeni aldım ama orasıda kabardı... Ama olsun sizleri çok seviyorum, hepinizin yeri ayrı benim için... Ama bana isyan edenlere burdan bişey demek istiyorum, msne girince herkese selam veremem ki, lütfen benide düşünün... Hakkınızı helal edin...

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı YaMusaB
Önceki msnim baya dolmuştu şimdikini yeni aldım ama orasıda kabardı... Ama olsun sizleri çok seviyorum, hepinizin yeri ayrı benim için... Ama bana isyan edenlere burdan bişey demek istiyorum, msne girince herkese selam veremem ki, lütfen benide düşünün... Hakkınızı helal edin...

=) HELAL OLSUN BEE KARDEŞİM

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı DuaNur

onlarda hep haylaz kardeşlerimin arkadaşları bi sorunları olduklarında ABLA yardım edermisin dedikleri arkadaşlarıydılar.. :D

ama artık yoklar kendi sorunlarını kendileri halletsinler aracı olmaktan bıkmıştımmmmm. ;(

....................................................................................................
DuaNur kardesim bana yardım eder misin? MSN bozuldu .. kendini kötü hissediyor.. acaba mevsim de işikliginden olabilir mi?

kendini nasıl yenileyebilir..? =)

bu arada çok kişi ekliyor sizce midesi mi bozuldu? =)

evet arkadaşlar bende YaMusaB gibi msn adresimi de iştirdim...
hayırlı olmasını diliyorum...

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı DuaNur

....................................................................................................
DuaNur kardesim bana yardım eder misin? MSN bozuldu .. kendini kötü hissediyor.. acaba mevsim de işikliginden olabilir mi?

kendini nasıl yenileyebilir..? =)

bu arada çok kişi ekliyor sizce midesi mi bozuldu? =)

evet arkadaşlar bende YaMusaB gibi msn adresimi de iştirdim...
hayırlı olmasını diliyorum...

bak gene güzin ablalıgım tutturudu.. :D

sevgili can u can meseneniz yogun ilgiden bulanmış olabilir..

yeni msn açmakla iyi düşünmüssünüz..

ama orayıda muhafaza etmessen mide kaybından oda gidebilir.. :D

herhangi bi sorun için ben acizane güzin ablanız burda yanınızdayım.. :D

Üst Alt