Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
fzehra teyzem hep derkı sevgı buyktendır...dımı nurum teyzem...aynen ole...dua ıle sevgıyle....

evet canım hakikaten sevgi büyükten küçüğe gider

bakın gönlünüze ,eyer beni seviyorsanız inanın bu bendendir çünkü ben hepinizin deyil ablası annesi mesabesindeyim ben kendimi böyle görüyorum

hiç birinize bir zarar gelsin istemiyorum hepinizi ALLAH İÇİN ÇOK SEVİYORUM

iyiki bu site kurulmuş iyiki sizler üye olmuşsunuz iyiki sizleri tanımışım benden bahtiyarı yok inanın buna

ve son bir cümle daha habibecim bütün övgüleri bize atfetmişsin burda en büyük övgüye layık biri varsa oda sensin

o yılmayan azmin insan canlısı halinle bu siteyi ayakta tutumaya çalıştın

senin yaptıklarının yanında bizimkiler deryada bir damla, hele ben alayda boyu güzel burda durmaktan başka yaptığım bir iş yok..
gönül isterdiki dahada faydalı olayım ama maalesef anamın adı hıdır elimden gelen budur misali anca bu kadar... vesselam veddua

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
bu güzel sitenın kurulmasında emeği geçen tüm kardeşlerimizin ve bizlerle bilgisini paylaşan tüm kardeşlerimizden ALLAH cc razı olsun.
RABBİM bizleri PEYGAMBER efendimiz (s a v) le kevser başında buluşmamızı nasip etsin.

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bu site niye bu kadar badirelerden sonra hala ayakta..?
tek sebebi;Melek gibi temiz kalpli arkadaşların varlığı...
iyi ki varsınız..

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
oy oyy allah herkese senin kalbin kadar temiz sevecen bir kalp nasip etsin inş..
Sevenler, sevdiklerini daima gönüllerinde taşırlar ve asla hatırlarından çıkarmazlar belki senin kadar yansıtamıyoz sevgimizi ama her daim dualarımdasın canım..allah razı olsun...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
furkan21 kardesım duana canı gonulden amın dıyorum....RAbbım sızın gıbı kardeslerle aynı aılede bulunmk nasıp ettı ya ne sanslıyız....exelance abımmm gonlun guzel guzel dusunuyorsun o yuzdende...ve mabedımmm yurekler hep bır dualar hep bırbırmız ıcın....ıyıkı varsınızzzzz

Üst Alt