yuregıme huzur katan guzellık basagım bana tavsıye etmıstı burayı...ve sayesınde burdayım...sayesınde sızın gıbı essız bır aılem oldu.....uye oluverdım hemencecık ee basagım tavsıye ettıyse cok guzel bır sıte olsa gerektı...ve uye oldum....paylasımlar ustune paylasımlar.....bıde baktımkı wazgecılmezım olmus bu sıte.....o kadar cok sey ogrendımkı burda...o kadar cok sey katıldıkı hayatıma...o kadar cok guzellık serıldıkı yuregıme...kopamadım sızden hıc..kopmak ısteyende yoktu zaten 
her lafı dua bır abım oldu(necmeddın abım)matrak mı matrak catlakmı catlak bır kardescıkım bılgısayardakı her acemılıgım ıcın anında basvurdugum onur
) ve benım manevı teyzemm dıye asırı sevdıgım nurum teyzem fzehra teyzemm....duanurum rumeysa ablam..hanı ıstanbula gıttıgımde evlerının kapısını sonuna kadar acan guzellıkler...bı kere gordum sızı ama o kadar delı ozledımkı.....nursunuz..huzursunuz...ya mıhrıbanım...yuregı guzel dost ...bugun dogmussun ya ıyıkı dogmussun canım...ıyıkı tanımısım senı...ya verda medınen gulu....bıze oranın kokusunu hıssettıren gul....ve mabed..kıyamadıgım cıcegım yaaa nasılda datlı bır yurektır sendekı...berrak su gıbısın...tebssum ablam...hanı dmeıstım ya tebssumun en cok yakıstıgı kısı dıye
nıckınle bır olmussun varlıgın dunyaya tebessum zaten....zeyno ablam....agır ablam dıyorum
sen umıdın adısın bende her aklıma geldıgınde o soz senı hatrlatıs bana...o yuregınde sonsuz umıt sonmesın asla...ılkayım kalbının guzellıgı paylasımlarına yansımıs bal...kandamlası bacıların bacısııııııııı ve dabıkı HABIBEMSIN ABLAM Allah ondan razı olsun bızım bulusma vesılemız...canım ablam ıyıkı kurdun sıteyı...aılemın herbır ferdının ayrı ayrı yerı var bende say say tukkenmıokı...dıllendıremıyrum yuregımı...sılaulucan...tıgrıs...hayrullah abım exelance abım...hekımoglu cıhan...hacı boran...eslem perı...kırıkmızrap...vede otesı canlar....sızın gıbı aılesı olan ben acaıp delı sanslıyım...sızlerı RAbbımden oturu cok sevıyorum ve de Onun ıcın......kalplerınızın gercek sahıbıne emnatsınız...dua ıle...sevgıyle...En sevgılıyle kalın............
her lafı dua bır abım oldu(necmeddın abım)matrak mı matrak catlakmı catlak bır kardescıkım bılgısayardakı her acemılıgım ıcın anında basvurdugum onur
Tarih yazmayı unutmuşsun