Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Yaa görüyonmu başak Annecigin (ablamız) nasılda gençlere taş çıkartıyor.. :) Tebrik ederim Abla

ALLAH CC razi olsun kardeşim

bende sizi ve diger kardeşlerimi tebrik ederim..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
en karizmatik kişi seçilmişim... ;)

bu anketten çıkan bir sonuç var bence:o da bu sitedeki insanların gözünde sizin hangi özelliklerinizin ön plana çıkması..gerçi karizmamızı gösterme imkanımız olmadı burada ama...bazı arkadaşlarımızın yazılarından kullandıkları smileylerden kişilkleri an be an ortaya çıkıyor..e er ankette derece elde edemediysek demek ki bu sitede yeterince tanınmıyorsun..yeterince yazı yazıp ön plana çıkmıyorsun..bazı arkadaşlarımız maşallahı var birkaç derece elde etmişler ..onlar mesailerini burada harcadıkları için sonuç normal..
lafı fazla uzatmada son kelam:bu anketi başlatan,oylamaya katılan ve oylama sonuçlarında derece elde eden ve dedmeyen herketen Allah razı olsunççAllah kardeşlik ba larımızı daim eylesin..

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah Razı Olsun inşallah sizlerin bu oylarını boşa çıkarmam ve önce Allah'a sonra da sizlere layık oluruz.........

Şimdi asıl mesele

siz sevgili dostlar, arkadaşlar sizler varya sizler fakirin gönlünde, yüre inde, gözünde her kademede, her nerede olursa olun "EN" siniz yürekleriniz o kadar genişki sizlere söyliyecek kelime bulamazken ne söylesem sizlere az gelir. Dostlar Mevlam gönlünüze göre versin her zaman ki gibi dualarımız müşterek olsun Allaha kul Habibi Muhammed Mustafa (s.a.v.) e kul Hakiki Dostlarına evlat olmayı bizlere ve sizlere nasip etsin......amiiiiiinnnn...

M

maussema

Guest
demek sefkatlı ve duygasal haa .....

enteresan ben ve bunlar bırbırıne uyusur mu acaba demek lazım halbukı herkes bana tas kalplı der

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ya ablam size kim taş kalpli der... Hem bizim çete varken zor derler :p

alperen98

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
122.gif

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
bu ne yaa

tek bir yerde adım geçmiyor

bir yer de vr,onu da vefalı ablam yazmış saolsun :)

hiç mi vasfımız yok be...

ne bileyim şöyle EN VASIFSIZ bile yeterliydi... Vasıfsızlık bile bi vasıftır... :)

Haksızlık etme kardeşim....bende sizi filozof seçmiştim...ama derece alamamışsınız ne yapalım...bir daha ki sefere.... :D

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı y@sin_@y99
Allah Razı Olsun inşallah sizlerin bu oylarını boşa çıkarmam ve önce Allah'a sonra da sizlere layık oluruz.........

Şimdi asıl mesele

siz sevgili dostlar, arkadaşlar sizler varya sizler fakirin gönlünde, yüre inde, gözünde her kademede, her nerede olursa olun "EN" siniz yürekleriniz o kadar genişki sizlere söyliyecek kelime bulamazken ne söylesem sizlere az gelir. Dostlar Mevlam gönlünüze göre versin her zaman ki gibi dualarımız müşterek olsun Allaha kul Habibi Muhammed Mustafa (s.a.v.) e kul Hakiki Dostlarına evlat olmayı bizlere ve sizlere nasip etsin......amiiiiiinnnn...

Amin kardeşim...

En'lerle ilgili tereddüt de kaldı ımız çok oldu....

Zor bir seçim oldu....

Kırıkmızrap kardeşimin söyledi i do rudur....

Millet olarak büyüklerimize saygımız vardır... :D

En beyefendi seçilmem süpriz...Alperen kardeşimin hakkıydı....perwerder kardeşim de olabilirdi...

En abi olabilirdi...olmadı....

Sonuçta iyi ve güzellerin arasından seçim yaptık....aramızda....

En samimi derken....Hira samimi de ..di erleri de il mi?

En hanfendi fzehra da di erleri de il mi?

Birisini seçmek zorundayız....

En sinirli Hira seçilmesi süpriz....do ruyu,hakkı.. zamanında ....yerinde söylemek nasıl sinir ile alakası olabilir?

Portaldan kardeşlerimiz iyi bilirler ki sinirlenmek de ben,siyah_yıldızlar,Yamusab,Hayrunnisa 'nın eline kimse su dökemez...

Yorumlarımıza daha sonra devam ederiz....

Allah'a cc emanet olunuz...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
portaldaki
bütün
EN
OLAN KARDEŞLERİMİ
TEBRİK EDİYORUM
HAYIRLI OLSUN
Allaha emanet olun