Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı salihin_cy

En sinirli Hira seçilmesi süpriz....do ruyu,hakkı.. zamanında ....yerinde söylemek nasıl sinir ile alakası olabilir?

Allah Razı olsun Agabey sizde olmasanız:)

"en sinir" olan lk kendim, kendime oy vermiştim, arkadaşlar da verecek kimse bulamayınca beni takip etmişler sanırım, yoksa yapmazlar böyle hata :))

Latife bir yana, önceleri, eski portalımızda "en sinirli" seçilsem anlarım da , buradaki arkadaşlar ne sinirimi gördüler de seçtiler anlamadım. :) 25.Agustos günü tüm sinirlerimi ve menfi tüm huylarımı Şahinkaya Mezarlıgında topraga gömmüşdüm, halbuki onunla beraber.

"En samimi" Hira olmuş...Allah zahiren göründügümüz gibi batınımızda öyle eylesin, herkes nasıl biliyor , nasıl düşünüyorsa hakkımızda bizleri onlarla donatsın. Dünyevi "en"lere degil, ahiri "en"lere layık olacak mertebeye getirsin. Burada Herkes çok samimi.. Herkes güleryüzlü..Herkes sıcak...Ve herkes "en" bir çok özelliklere vakıf. Bizleri bu foruma ve eskiden portala da çeken bu güzide üyelerimizin birleşen güzellikleri degilmi?

Elhaıslı kelam güzel ve zevkli bir anket oldu. Herkese tebrikler.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı salihin_cy
Portaldan kardeşlerimiz iyi bilirler ki sinirlenmek de ben,siyah_yıldızlar,Yamusab,Hayrunnisa 'nın eline kimse su dökemez...
[/B]

Bİ Bende şaşırdım Hira ablamın seçilmesine... en sinirli olanları ben saydım, Hira ablam gerçekten burda hiç sinirlenmemişti... :)

1-Hira: 3 oy
2-HAYRUNNİSA,YaMusaB,Maussema,HattaB,Tebessüm:2 oy
3-Habibemsin,Kırıkmızrap,Hasan,Revolber,Şeval veee HayalET :1 0y

Aslında üst tarafta büyük harfle yazdı ım şahıs yakışıyodu ama neysem :D

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Emin olunuz ki maksadımız ne kimseyi yüceltmek nede kimseyi yermekti..
Bazı arkadaşlarımız güzel dereceler aldılar lakin salihin_cy abimizin dedigi gibi Hira samimide diger kardeşlerimiz degilmi... Tabiiki Samimi.. Maksat portala neşe ve heyecan gelsin dedik.. Lütfen kimse menfi düşünmesin...
Tüm katılanlardan Allah Razı olsun...

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
EN CENTİLMEN​
" Can U Can "​
thumb_011.jpg

Bismillahirrahmanirrahiym... basimiza tas yagicak.. 8o 8o 8o

EN FİLOZOF​
" Can U Can "​
thumb_011.jpg

=) (can elime feci dustun kardesim :] donusumu bekle :p)

BU arada arkadaslar cok guzel ve eylenceli bir secim olmus.. kazananlari tbr ederiz :)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı SPELLmakerGIRL
EN CENTİLMEN​
" Can U Can "​
thumb_011.jpg

Bismillahirrahmanirrahiym... basimiza tas yagicak.. 8o 8o 8o

EN FİLOZOF​
" Can U Can "​
thumb_011.jpg

=) (can elime feci dustun kardesim :] donusumu bekle :p)

BU arada arkadaslar cok guzel ve eylenceli bir secim olmus.. kazananlari tbr ederiz :)

milletin takdiri ben bişi yapmadım..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
tüm 'EN' kardeslerimi kutluyorum ama PasHa da duygusallar arasına girebilirdi :D:D:D

Üst Alt