Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Allah rahmet eylesin abim bu acı haberin ilk mesajı bana geldi Allah ondan razı olsun mekanı cennet olsun inşallah dualarım hep seninle abim

cahid

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
innalillahiveinnaileyhiraciun kendisini tanımıyordum ama birkaç kez yazılarına rastlamıştım bu haber onu tanımamma rağmen çok hüzünlendirdi beni allah mekanını cennet eylesin Allah rahmeti ile muamele eylesin ailsine ve sevdiklerine sabır versin

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Biraz önce kardeşimizin ablası ile ile konuştum çok üzgünler.onun için yapılan hatimlerden okunan yasinlerden bahsettim bu habere sevindiler..Rabbim mekanını cennet eylesin. çok seveni varmış ne mutlu kardeşimize.inşallah her zaman dualarımızda olucak..

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
s.a Rabbim rahmet eylesin. Allah mekanını cennet etsin inşallah. bu dünyada tanıyamadım inşallah ahirette tanışırız...Çok üzüldüm....SABIR VE DUA.........

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
biraz önce kardeşimizin ablası ile ile konuştum çok üzgünler.onun için yapılan hatimlerden okunan yasinlerden bahsettim bu habere sevindiler..rabbim mekanını cennet eylesin. çok seveni varmış ne mutlu kardeşimize.inşallah her zaman dualarımızda olucak..

İnŞallah İnŞallah cennettedİr demİ abİm mutludur orda demİ rahattir İnŞallah orda ;( Çok Özledİm onu duasini sohbetİnİ ;(

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
s.a aksam üzeri abimin ablasıyla görüştüm cok metanetliler rabbiim onlara o kadar güzel sabır vermişki abim annesinin kollarında canını teslim etmiş ;( annemiz o gece uyumamıs abimiz her zamanki gibi annem cok yoruldun git biraz uyu demiş ama annemiz uyumamıs senle oturacagım diye gitmemiş;( abim ter içinde dua ederek canını vermiş annemizde basında kuran okumaya baslamıs ablam diyorki bilal annem için dua etti annem o kadar sabırlıydıki hic aglamadı hp kuran okudu dedi ben ablamı teskin etmek isterken dayanamadım o beni teskin etti o kadar güzel anlattı ki abimi onu birkez daha tanıdıgım için rabbime sükürler ediyorum ;( Allah eyyup peygamberin sabrını bilal abime ve annesine ihsan etmiş olmalı onların sabrından cümlemize versin insallah ablamın cok slm var hepinize ve hepinizden abim için kendileri için dua bekliyorlar rabbim cümlemize sabır versin abimi efendiler efendisine komsu eylesin cennette görüşmek duasıyla insallah ;(

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Allah eyyup peygamberin sabrını bilal abime ve annesine ihsan etmiş olmalı onların sabrından cümlemize versin insallah ablamın cok slm var hepinize ve hepinizden abim için kendileri için dua bekliyorlar rabbim cümlemize sabır versin abimi efendiler efendisine komsu eylesin cennette görüşmek duasıyla insallah ;(

ve aleyküm selam ve rahmetullah ebeden daimen
rabbim c.c. razı olsun aramaya dayanamadım ben ...
abimiz, hiç unutmadım unutamıyorumda o kadar sevdigi kul ki rabbim unutturmuyor hergün rahmet dua istiyor dua ettikçe rahatlıyorum su anda bile hatim duasi yayinlanıyor nur abimin ruhuna ..
rabbim kabrini nur eylesin cennetül firdevste bizleri de komsu eylesin ...

nur abim ebeden dualardasin biz seni ALlah için Rabbimizde seni çok sevdiği kullar ile birlikte cennetinde komsu eylesin ...:ağlıyorum:

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Aleykümüsselam Kardesler!

Ne zaman dir Siteye giremiyorum ama Firsat buldukca Disardan takip ediyorum.

Ilk bu Mesaji gördügümde ve okudugumda inanamadim Bogazim dügümlendi ve böyle birsey Aklimin Ucundan bile gecmezdi.

O öyle bir güzel Yürege sahip idi ki, gercekten tüm Kardeslerimizin dedigi gibi hep derdi "Abin icin tebessüm et".
Hüzünlü An'da bile Kisiyi tebessüme zorlayan ve basaran tek Kisidir derdim daima, tüm Kardeslerimiz bunu böyle diyorsa eger gercektende öylemis.
Onun sayesinde bu Siteye üye olmustum ve Rabbim rahmet eyslein insaAllah onun sayesinde okadar cok sey ögrendim ki.

Sabiri ögrendim, Hayat ile barisik olmayi ögrendim, Kardesini severek tam iman etmeyi ögrendim, kendim icin istedigimi Kardesim icinde istemeyi ögrendim, Rabbim onu coooooooooooooooooooooooook sevsin insaAllah ve o güzel Yüregini Cehennem Narindan korusun ebediyyen.

Mevlam onu Cennet-i Ala ile mükafaatlandirsin insaAllah, Mevlam onu Peygamberimiz ile Kevser Havuzunun basinda bulustursun, Efendimize Komsu eylesin, Taksiratini affetsin ve Aylesine gercekten Sabirlar ihsan eylesin yüce Rabbim.

Yüregi güzel Abimi Allah icin seni coooooooooooooook sevdim ve seviyorum!

em0sh

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
S.a arkadaslar ya yazilanlari okuyunca ben de cok sasirdim gercekden tüylerim diken diken oldu. Cok üzüldümmm en az sizler kadar dicek biseyde bulamiyorum... _:(((((

Hepimizin basi sagolsun.. Allahim ailesine sabir versin insaAllah...(

ERCAANNN

NUR-UN ALA NUR

Aldığı Beğeniler
2
Herkesİn baŞi soĞolsun "İnne lİllehİ ve İnne İleyhİ racİun"....
ÜlÜm bİr tebdİl-İ mekandir(yer deĞİŞtİrme),fanİ alemdem bakİ aleme geÇİŞtİr..

Üst Alt