Allah rahmet eylesin abim bu acı haberin ilk mesajı bana geldi Allah ondan razı olsun mekanı cennet olsun inşallah dualarım hep seninle abim
biraz önce kardeşimizin ablası ile ile konuştum çok üzgünler.onun için yapılan hatimlerden okunan yasinlerden bahsettim bu habere sevindiler..rabbim mekanını cennet eylesin. çok seveni varmış ne mutlu kardeşimize.inşallah her zaman dualarımızda olucak..
Çok Özledİm onu duasini sohbetİnİ 
annemiz o gece uyumamıs abimiz her zamanki gibi annem cok yoruldun git biraz uyu demiş ama annemiz uyumamıs senle oturacagım diye gitmemiş
abim ter içinde dua ederek canını vermiş annemizde basında kuran okumaya baslamıs ablam diyorki bilal annem için dua etti annem o kadar sabırlıydıki hic aglamadı hp kuran okudu dedi ben ablamı teskin etmek isterken dayanamadım o beni teskin etti o kadar güzel anlattı ki abimi onu birkez daha tanıdıgım için rabbime sükürler ediyorum
Allah eyyup peygamberin sabrını bilal abime ve annesine ihsan etmiş olmalı onların sabrından cümlemize versin insallah ablamın cok slm var hepinize ve hepinizden abim için kendileri için dua bekliyorlar rabbim cümlemize sabır versin abimi efendiler efendisine komsu eylesin cennette görüşmek duasıyla insallah 
Allah eyyup peygamberin sabrını bilal abime ve annesine ihsan etmiş olmalı onların sabrından cümlemize versin insallah ablamın cok slm var hepinize ve hepinizden abim için kendileri için dua bekliyorlar rabbim cümlemize sabır versin abimi efendiler efendisine komsu eylesin cennette görüşmek duasıyla insallah![]()