Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
RABBİM hayırlı haberler aldırsın inşallah..

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
hayır anlamadıgım sey...dun telefonları kapalıydı...aradım ıkısınıde..ama bugun acık...
O telefonu kım actıysa..gelen mesajları aramaları gorebılır..ve cevaplar dımı..zor bısey degıl bu...
Bu kadar ınsanı telase verıp cevaplamamak olmaz..
Kalbıme ınecektı bugun...
Umarım yanlıstır...kötü bir şakadır...

umarim umarim Öledİr kardeŞİm:(

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
İnşalalh yanliş anlaşılma olmuştur ama.......bacim telefonu varsa bana siteden meil atabilirmisin bir zahmet.......birde ben araştirayım.........

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
kadreslerım ben annesınıde arıyorum bılalın telefonu kapandııgından berı onunda kapalı..
bırde baska arkadasada aynı mesaj geldı bılal kardesınız vefat ettı dualarınızı beklıyoruz dıye.bılalın numarasından geldı.kusuba bakmayın bende hepınızı telaslandırdım.ama mesaj ıkımızıde aynı saatte geldı 9.30 da.aksam arıyalım abısı belkı bakar..

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
hayır anlamadıgım sey...dun telefonları kapalıydı...aradım ıkısınıde..ama bugun acık...
o telefonu kım actıysa..gelen mesajları aramaları gorebılır..ve cevaplar dımı..zor bısey degıl bu...
bu kadar ınsanı telase verıp cevaplamamak olmaz..
kalbıme ınecektı bugun...
umarım yanlıstır...kötü bir şakadır...
canım telefon kapalıyken benle arkadsım cok aradık telefon acılınca ıkımızede mesaj geldı bılal vefat ettı dıye.sonra kımse bakmıyor telefona.bılal cumartesınden yoktu zaten

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Bende yeni duıydum haberi

dua ediyom ki böle biş yoktur.

bilal hepimizi çok sever ve habersiz bırakmaz.bu bir yanlış anlamadır..

bilal kankim benim sevildigini çok biliyon demi lütfen bir cvp ver .durumumu bilion üzülmemi istemezsin ki hiç birimizin uzulmesini istemezsin.bir cvp ver iyi oldugunu bilelim lutfen

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sanki iş ciddiyemi gidiyor neee amanın inanın ne diyeceğimi bilemiyorum
çok karışık duygulardayım..inşallah hayırlı haberlerini alırız...

bilal kardeşim sağsan çık sana kötü bir söz demiycem söz:((((((((((

yeterki sağlık haberlerini alalım ...

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
arkadslar aksamdan cok kotuyum ınanın.Agrılı kımse yokmu aramızda.onu sahsen tanıyan kımse yok.bır haber verın .....

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
nurseza kardes meil attim sana gelmedi galiba.......bu kardesin soyadida varmı......yazarsan sevinirim......
...ben bir araştirayım..su an yoldayım cepten takip ediyorum...sizleri.......tesk.......

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
nurseza kardes meil attim sana gelmedi galiba.......bu kardesin soyadida varmı......yazarsan sevinirim......
...ben bir araştirayım..su an yoldayım cepten takip ediyorum...sizleri.......tesk.......

kardesım MARAL dıye bılıyorum.Bılal Maral..arastıralım hepımız.annesı acsa telefonu haber alacaz..

Üst Alt