Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Burda ilginç olan şey bu kadar insanın endişelenmesine rağme aranan
telefonlara ve atılan mesajlara cevap verilmemesidir ailesinden biri telefonu açıp diyebilir ya da mesaja cevap verebilir böyle böyle bir durum oldu kardeşiniz Hakkın rahmetine kavuştu (inşaAllah öyle birşey yoktur ) ya da ne bileyim durum bundan ibarettir diye sonu ne olursa olsun hayırlısı olsun bakalım merakla bekliyoruz Bir_Katre kardeşimizden gelecek haberi .....​

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ılgınc olan bu mesaj neden sadece ıkı arkads geldı.bılalın rehberındekı herkese gonderselerdı o zman.bır garıplık var gercekten.sonu hayır olsun inş

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Ya çok üzüldüm bilal abi iyidir inşALLAH umarım sadece kötü bir şakadır yaa

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
arkadaslar MARAL soyadın da birilerine ulaştim maalisef onlarda bilal diye birisi yokmuş. Ağrı merkezdi aradığım kişi......acaba bizim bilal nerde oturur............ araşitirmaya devam.....inşaşalah buluruz bu kardesimi.........

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe

İyi de kardeşlerim şaka olur olur tamam da böyle de şaka olmaz ki ölümün şakası olmaz ölümle dalga geçilmez :lac:​

doğru ölümle dalga geçilmez ama bir haber verende olurdu elbet ya bekleyelim bakalım...

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
arkadaslar MARAL soyadın da birilerine ulaştim maalisef onlarda bilal diye birisi yokmuş. Ağrı merkezdi aradığım kişi......acaba bizim bilal nerde oturur............ araşitirmaya devam.....inşaşalah buluruz bu kardesimi.........

soyısmınden tam emın degılım ama.Agrı merkezde oturuyor.annesı bır acsa telefonu yaa.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
arkadaslar maral soyadın da birilerine ulaştim maalisef onlarda bilal diye birisi yokmuş. Ağrı merkezdi aradığım kişi......acaba bizim bilal nerde oturur............ Araşitirmaya devam.....inşaşalah buluruz bu kardesimi.........

bİlal meral abİm İsmİ.maral deĞİl.bundan bakalim bİde İnŞallah ulaŞabİlİrİz allah'in İznİ İle.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bacim Bilal maral diye ariyorum.....ahmet maral diye birine ulaştim ....ağrı merkezde başka maral olsa çikardi.......telekom beyaz sayfalarından ulaştim bu kişiye.......onların ailesinde, yani akrabalarında bilal diye birisi yokmus.......bildiğim kadari ile özürlü idi bu kardesim........ araştirdim yok........

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ve aleyküm selam ve rahmetullah ebeden
nurseza ablam bilal abimiz den 21 gündür haber alamıyorum yazınızı okuyunca çok üzüldüm çok merak ediyorum ama böyle bir şey ne kadar doğru emin degilim acıkcası hersey rabbimizden ama olsa bile böyle bir sey var yakınlarına haber verin diye bir msj atılabilir di telefonlara bakılmıyor mus galiba belki baska bir sebep vardır yada farklı bir sorun vardir öyle ümid ediyorum en azından yoksa bier sekilde ailesi bakamasa bile yakınları bir haber verirler bir şekilde haber alınır bence arastıralım ama bekelyelimde

dua edelim insaAllah hayırlısı olsun herseyin eğer birsey olsaydi haberimiz olurdu güzel düşünelim her seye ragmen
rabbim hayırlı iyi haberler versin insaAllah haber alan olursa da haber verilir se çok mem nun oluruz

Üst Alt