Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Gözlerimden tut da ciğerime kadar kırgınım....

- Can Yücel -

Dinlediğim şarkılarda bana seni anlatan şarkıcılara, Beni anlamadığın kelimelerin bana her şeyi anlatıyor gibi geliyor oluşlarına… Bir hayli kırgınım…

....

- Can Yücel -

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Sessizlige hic bu kadar kızmamıstım halbuki..

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Anladığım kadarı ile Milena ikimizde çok çekingen ve ürkek kişileriz.. Birbirimize gönderdiğimiz mektuplar o kadar çekingen o kadar korku dolu ki..! Cevaplar dersen onlar ayrı bir korku kaynağı ikimizede doğuştan gelmemiş bu özellikler ama ben de huy edinmiş artık. Bir odadayız Milena, birbirine bakan iki kapının ardındayız ama ayrı ayrı..Biri açacak olsa diğeri hemen ürküp kapıyor kapıyı !..Halbuki bu iki kişi ürkeklik olarak bu kadar benzemeseler, biri diğerine hiç aldırış etmese açsa kapıyı çıksa dışarı odayı düzenlese. Ama hayır o da en az diğeri kadar ürküyor ve saklanıyor kapısının ardına ve o güzelim oda bomboş kalıyor ortada..! Ve bu yüzden hep ikimizi üzen yanlış anlamalar oluyor. Aslında senin anlamadığını söylediğin o mektuplar sana en yakın olduğum zamanlar yazmış olduklarım oluyor..Yeryüzündeki 38 yıllık yolculuğumdan sonra bir dönemeçte sana rastlıyorum ve bu geç gelen hiç beklemediğim karşılaşma sonrasında ne yapacağımı bilmez şaşırıp kalıyorum ; İçimde fırtınalar kopamıyor, bağıramıyorum, çılgınlıklar yapamıyorum bu yüzden..

Franz Kafka

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
"Bilen söylemez,söyleyen bilmez"

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707