Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ya yani ablamda ister en iyisini dedim, siz düzeltmeye çalışın

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı YaMusaB
ya yani ablamda ister en iyisini dedim, siz düzeltmeye çalışın
ahh canım kardescım nasılda dusunur ablasını tabıkı en ıyısını ısterım bende sız duzeltın

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von Pusarık
Maussema sorun olmaz diyorsun ama... herhangi bir alıntı yazı eklerken bizler, yumusak g kullanılan yerlerde boşluk oluyor.. ve çok nadir düzenleniyor bunlar.. düzensiz görünüyor yoksa. Bu sorunu halledebilmek varken neden düzensiz görünsün ki yazılar.. sen ne dersin :)

Hata düzeltildi Pusarik gerekenleri yaptim neden hala sorun var diyorsun?

P

Pusarık

Guest
Ben demin yazmıştım buna cevap nereye gitttiii ):

Neyse..

Estagfirullah Maussema.. Dedigininz gibi cevap verirken yumuşa g kullanılır bu kolay olur ama alıntılar pek zor..

Hatta ben alıştım baya bi cevap verirken yumuşak g yi çok nadir kullanıyorum... :)

Not: Habibemsin abla beni kovacak en sonunda yumuşak g den dolayı. :D Baya sorun ettim ben bunu :) ))

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
sen çok konuşmaya başladın pusırık :D
Habibemsin ablam kovacak baq gerçekten :)

P

Pusarık

Guest
Orjinal Yazarı Habibemsin
Original von Pusarık
Maussema sorun olmaz diyorsun ama... herhangi bir alıntı yazı eklerken bizler, yumusak g kullanılan yerlerde boşluk oluyor.. ve çok nadir düzenleniyor bunlar.. düzensiz görünüyor yoksa. Bu sorunu halledebilmek varken neden düzensiz görünsün ki yazılar.. sen ne dersin :)

Hata düzeltildi Pusarik gerekenleri yaptim neden hala sorun var diyorsun?

Ablacım bilmiyorum hala yumuşak g nini küçük hali görülmüyor.. Neden oldugunu bilmiyorum.. (Mesela ... oldugunu g'sinin yerine yumuşa g kullanacam.. Bak nasıl oluyor... Oldu unu.)

P

Pusarık

Guest
Orjinal Yazarı YaMusaB
sen çok konuşmaya başladın pusırık :D
Habibemsin ablam kovacak baq gerçekten :)

Sende öyle diyorsan susarım abi.. Bundan sonra ne özel msj. konuşacam ne de genele.. ):

H

hayrunisa

Guest
benecde taktın sen g ye :D hayrola bilmedigimiz bir mevzumu gecti g harfiyle aranızda yoksa . affet ablası küçüçük bi G harfi oo bagısla bi hata ettiyse :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kimseye kizdigim yok Bilge senide kolay kolay kovmam öyle diyip cikisini alacaksan kusura bakma 5 senelik maili imzaladin gidemessin bir yere :D

Neyse sorun halledilmisti siz en iyisi bu g sorununa fazla takilmayin cünki yapacak oakdar isim varki basit bir g harfi yüzünden kafami agritmak istemem :]

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı Habibemsin
Kimseye kizdigim yok Bilge senide kolay kolay kovmam öyle diyip cikisini alacaksan kusura bakma 5 senelik maili imzaladin gidemessin bir yere :D

Neyse sorun halledilmisti siz en iyisi bu g sorununa fazla takilmayin cünki yapacak oakdar isim varki basit bir g harfi yüzünden kafami agritmak istemem :]

BENCEDE BACIM KİM NEREYE NEDEN NASIL GİDİYORMUŞ

KİM SALMIŞ ONU BAKALIM =) =) =)OTURSUN OTURDUGU YERDE

HERŞEYE BİR ÇARE VAR ELBET BULURUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt