ahh canım kardescım nasılda dusunur ablasını tabıkı en ıyısını ısterım bende sız duzeltınOrjinal Yazarı YaMusaB
ya yani ablamda ister en iyisini dedim, siz düzeltmeye çalışın
Original von Pusarık
Maussema sorun olmaz diyorsun ama... herhangi bir alıntı yazı eklerken bizler, yumusak g kullanılan yerlerde boşluk oluyor.. ve çok nadir düzenleniyor bunlar.. düzensiz görünüyor yoksa. Bu sorunu halledebilmek varken neden düzensiz görünsün ki yazılar.. sen ne dersin![]()
Baya sorun ettim ben bunu Orjinal Yazarı Habibemsin
Original von Pusarık
Maussema sorun olmaz diyorsun ama... herhangi bir alıntı yazı eklerken bizler, yumusak g kullanılan yerlerde boşluk oluyor.. ve çok nadir düzenleniyor bunlar.. düzensiz görünüyor yoksa. Bu sorunu halledebilmek varken neden düzensiz görünsün ki yazılar.. sen ne dersin![]()
Hata düzeltildi Pusarik gerekenleri yaptim neden hala sorun var diyorsun?
Orjinal Yazarı YaMusaB
sen çok konuşmaya başladın pusırık
Habibemsin ablam kovacak baq gerçekten![]()
hayrola bilmedigimiz bir mevzumu gecti g harfiyle aranızda yoksa . affet ablası küçüçük bi G harfi oo bagısla bi hata ettiyse 

![Freude :] :]](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/pleased.gif)
Orjinal Yazarı Habibemsin
Kimseye kizdigim yok Bilge senide kolay kolay kovmam öyle diyip cikisini alacaksan kusura bakma 5 senelik maili imzaladin gidemessin bir yere
Neyse sorun halledilmisti siz en iyisi bu g sorununa fazla takilmayin cünki yapacak oakdar isim varki basit bir g harfi yüzünden kafami agritmak istemem![]()
OTURSUN OTURDUGU YERDE