Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
ablacım öyle tebrik etmekle bitmiyor sende katılsana :D seni görmek büyük bir mutluluk olur. :)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Ablacı ım maşallah bayadır buradaymışsınız gibi konuşuyorsunuz:)

Neredesiniz siz yaa,gözlerim sizi arıyor günlerdir...

Çıkar giderim ve arkama bakmam valla :) ona göre...

Yok öyle bizi buralarda yalnız bırakmakk.Güzide de u ramıyor hiç zaten.

Ayrıca kaç gecedir teheccüde kaldırıcam tel.kapalı ya.

Nerede oldugumu ben bilirsem sizlere de söylerim güzel kardeşim . Bizler gidiciyiz, kalıcı olan sizlersiniz, ve sizler buralara ve yakınlarınıza daha çok lazımsınız, gitmek yok, bayraklar kime devredildi sanıyorsunuz?

Telefonu kapatıyorum evet. Bir inziva başladı bende, iletişim araçlarını kullanamaz oldum, keyfim düzelir inş. Bu arada zaten uyuyamıyorum geceleri. Teheccüde hepinizi ben kaldırabilirim isterseniz. Kalkan arkadaşlardan da hususi dua istiyorum.

Allah hepinizin yüregini korusun canlar. İstikamette daim kılsın.

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı Can U Can

Bu arada bu gece saolsun can u can kardeş beni baya zormaış ama uyanamadım.Allah razı olsun kendisinden ama inş.fırçayı yemeyiz...

quote]
Yok abisi ne kızması uyanamamışsın kızmak ne haddime....

ayrıca NOT: 3 kez ayrı ayrı çaldirdim.. her çaldırışım 12 defa dan 36 defa çalmış .. malşaALLAH bu ne uyku... :)

AYRICA FATİH ABİ KUSURA BAKMA BEN CAMELYAM SENİ AKLDIRACAK SANDIM İNŞALLAH SENİ DE KALDIRIRIZ

MUhammed kardeş,bu konuyu fazla kurcalama :) panda gibi uyudu umu tüm portal bilmek zorunda mı...

şöyle kısa kısa 3 ça rı atmadın mı sen yahu(çaktırma) :)

H

hayrunisa

Guest
ablacımm. rabbim yardımcın olsun. insallah tüm herşey gönlünce olur. rabbim her daim yanında olsun insallah.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı Can U Can

Bu arada bu gece saolsun can u can kardeş beni baya zormaış ama uyanamadım.Allah razı olsun kendisinden ama inş.fırçayı yemeyiz...

quote]
Yok abisi ne kızması uyanamamışsın kızmak ne haddime....

ayrıca NOT: 3 kez ayrı ayrı çaldirdim.. her çaldırışım 12 defa dan 36 defa çalmış .. malşaALLAH bu ne uyku... :)

AYRICA FATİH ABİ KUSURA BAKMA BEN CAMELYAM SENİ AKLDIRACAK SANDIM İNŞALLAH SENİ DE KALDIRIRIZ

MUhammed kardeş,bu konuyu fazla kurcalama :) panda gibi uyudu umu tüm portal bilmek zorunda mı...

şöyle kısa kısa 3 ça rı atmadın mı sen yahu(çaktırma) :)

:O =) :O =) :O

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı hayrunisa
ablacımm. rabbim yardımcın olsun. insallah tüm herşey gönlünce olur. rabbim her daim yanında olsun insallah.

Amin Bitanem Amin...Cümlemizin inşaAllah ..

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Abla zor oldu unu biliyorum ama bu kadar bırakma kendini,e er kendinle başbaşa kalırsan bunun daha kötü hal alaca ını benden daha iyi biliyorsun...

Senin için buradayım ve buradayız,tüm portal...

Gel aramıza katıl lütfen,her gün dualarımız seninle ve kardeşinle.Hem Allahın izni ve inayetiyle senin gibi bir insanın kardeşi de aynı derece de güzelliklerle dolu bir kale sahiptir ve kabir hayatı cennet bahçelerinden bir bahçe hükmünü almıştır...

Hem şu anda seni görüyorsa-ki görüyor- emin ol içten içe"ablacı ım üzülme,ben burada rahatım"dedi ini hissediyorum.ümidimiz budur...

Lütfen kendine gel,topla kendini ve katıl aramıza...

Ayrıca teheccüd zincirimizin fahri üyesi ol,sen zincirin başısın ve önüne geleni kaldır:)

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Hira kardeşim hoş geldin ve hemen soluklanmadan seç bir isim.. Bul kareyi al parayı :D kim seni kaldıracak ve sen kimi kaldıracaksın

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bencede Hira ablanın bu gibi organizasyonlardaki büyük payı daha evvelcede takip etti im üzre biliyorum.Ablamızın da bu kervana katılması çok iyi olacak ..

Her şeyin hayırlısı...Hayırlı olana do ru yol alabilmek temennilerimle..

vesselam

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Eh Muhammed,sen sen ol kalk e er ki kalkamazsan ve ben bunu yakalarsam benden çekece in var :)

cümle portala uykucunun teki oldu umu yaydın...:)

Üst Alt