H
hayrunisa
Guest
ablacım öyle tebrik etmekle bitmiyor sende katılsana
seni görmek büyük bir mutluluk olur. 
seni görmek büyük bir mutluluk olur.
seni görmek büyük bir mutluluk olur. Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Ablacı ım maşallah bayadır buradaymışsınız gibi konuşuyorsunuz
Neredesiniz siz yaa,gözlerim sizi arıyor günlerdir...
Çıkar giderim ve arkama bakmam vallaona göre...
Yok öyle bizi buralarda yalnız bırakmakk.Güzide de u ramıyor hiç zaten.
Ayrıca kaç gecedir teheccüde kaldırıcam tel.kapalı ya.
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Bu arada bu gece saolsun can u can kardeş beni baya zormaış ama uyanamadım.Allah razı olsun kendisinden ama inş.fırçayı yemeyiz...
quote]AYRICA FATİH ABİ KUSURA BAKMA BEN CAMELYAM SENİ AKLDIRACAK SANDIM İNŞALLAH SENİ DE KALDIRIRIZYok abisi ne kızması uyanamamışsın kızmak ne haddime....
ayrıca NOT: 3 kez ayrı ayrı çaldirdim.. her çaldırışım 12 defa dan 36 defa çalmış .. malşaALLAH bu ne uyku...
MUhammed kardeş,bu konuyu fazla kurcalamapanda gibi uyudu umu tüm portal bilmek zorunda mı...
şöyle kısa kısa 3 ça rı atmadın mı sen yahu(çaktırma)![]()
Orjinal Yazarı Can U Can
Orjinal Yazarı Can U Can
Bu arada bu gece saolsun can u can kardeş beni baya zormaış ama uyanamadım.Allah razı olsun kendisinden ama inş.fırçayı yemeyiz...
quote]AYRICA FATİH ABİ KUSURA BAKMA BEN CAMELYAM SENİ AKLDIRACAK SANDIM İNŞALLAH SENİ DE KALDIRIRIZYok abisi ne kızması uyanamamışsın kızmak ne haddime....
ayrıca NOT: 3 kez ayrı ayrı çaldirdim.. her çaldırışım 12 defa dan 36 defa çalmış .. malşaALLAH bu ne uyku...
MUhammed kardeş,bu konuyu fazla kurcalamapanda gibi uyudu umu tüm portal bilmek zorunda mı...
şöyle kısa kısa 3 ça rı atmadın mı sen yahu(çaktırma)![]()
:O:O
:O
Orjinal Yazarı hayrunisa
ablacımm. rabbim yardımcın olsun. insallah tüm herşey gönlünce olur. rabbim her daim yanında olsun insallah.
kim seni kaldıracak ve sen kimi kaldıracaksın