anam gülmekten öldüm ben yawwww 
HASBİ hayırdır ablam bu uşak merakı nerden çıktı
varsa bi durum yapalım açık oturum
Uşak hım ben uşaklıyım ama aşıklar diyarı oldu unu musabtan duyuyorum aslında nerden çıkarıyo bunu bilmiyorum sanırım kendisi muazzam şekilde aşık olmalı
Ben buralıyım ama herkes bilir ben hiç sevmem burayı belkide çok yer gezdi im içindir bilemiyorum..
işte klasik bir şehir evlerin çatıları kırmızı tu ladan, boyalı,güneş enerjili....vs.vs.
bir tane mecburiyet caddesi var kimi ararsan o caddede bulabilirsin kardeşim
İnsanları tanırsan çok iyidir ama tanımazsan buz gibidir
bunlar acı gerçekler
Evet hayrunnisa ve musab uşak ilinin şekerparelerinden dir,karun hazinesi burda ama onların yanında hazinenin lafı bile olmaz çünkü onların dostlu unu kazanmak hazineden bile de erlidir(tabi benimde)kemküm yani..
adresini özelden yolla sana elca ızlarımla yaptı ım tarhanadan yollarım ve ırmızanı taze tarhana çorbasıyla geçirirsin.
.
bu arada buranın haşhası da meşhurdur
gogle den girersen uşak hakkında bütün detayları ö renirsin inşaallah
selam ve dua ile...

HASBİ hayırdır ablam bu uşak merakı nerden çıktı

varsa bi durum yapalım açık oturum

Uşak hım ben uşaklıyım ama aşıklar diyarı oldu unu musabtan duyuyorum aslında nerden çıkarıyo bunu bilmiyorum sanırım kendisi muazzam şekilde aşık olmalı

Ben buralıyım ama herkes bilir ben hiç sevmem burayı belkide çok yer gezdi im içindir bilemiyorum..
işte klasik bir şehir evlerin çatıları kırmızı tu ladan, boyalı,güneş enerjili....vs.vs.
bir tane mecburiyet caddesi var kimi ararsan o caddede bulabilirsin kardeşim

İnsanları tanırsan çok iyidir ama tanımazsan buz gibidir

bunlar acı gerçekler

Evet hayrunnisa ve musab uşak ilinin şekerparelerinden dir,karun hazinesi burda ama onların yanında hazinenin lafı bile olmaz çünkü onların dostlu unu kazanmak hazineden bile de erlidir(tabi benimde)kemküm yani..

adresini özelden yolla sana elca ızlarımla yaptı ım tarhanadan yollarım ve ırmızanı taze tarhana çorbasıyla geçirirsin.
.bu arada buranın haşhası da meşhurdur
gogle den girersen uşak hakkında bütün detayları ö renirsin inşaallah
selam ve dua ile...