- Aldığı Beğeniler
- 2
oo maşallah abla tarhanayı yapmışsın ben adresimi yazıp vericem sana yollada abla ramazanda şöyle sıcak sıcak içelim bizim buralarda tarhana yapması zor yapsakda nerde kurutca ız apartmanda oturunca yapılmıyor ..benim en sevdi im çorba diyebilirim
..annemde çok sevinmiş olur bu aralar rahatsız sıcak sıcak içer ..
EXELANCE ya tarhana içilmezmi hemde benim canım ablamın yaptı ı tarhana çıx çıx..
birde buyuk şehirler için do ru demişsiniz ama güzellikleri insana di er herşeyi unutturuyor bence.. 
ablacı ım inş bigün amcamı kandırırsak şevvalle uşşa a gelmeyi düşünüyoruz sizede misafiriz şimdiden haberin olsun malum kimseciklerimiz yok oralarda 2 ablamızdan başka
hayrunısa abla ben uşşa a ilk geldi imde şu karunun hazınesini aramaya çıkıcam belki bana faydası olur
EXELANCE ya tarhana içilmezmi hemde benim canım ablamın yaptı ı tarhana çıx çıx..
ablacı ım inş bigün amcamı kandırırsak şevvalle uşşa a gelmeyi düşünüyoruz sizede misafiriz şimdiden haberin olsun malum kimseciklerimiz yok oralarda 2 ablamızdan başka
hayrunısa abla ben uşşa a ilk geldi imde şu karunun hazınesini aramaya çıkıcam belki bana faydası olur

&ABi tarhanayı bende baştan kokusu hasebiyle sevmezdim ama bir kez tattım artık tiryakisi oldum
diyebilirim Tarhana harika abi yemelisin tasfiye ederim.