Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı YaMusaB
SendenbişeyolmazGİRL baq şimdi! bizim çetenin görüşü belli bizim kimseyi korkutmak gibi bir düşüncemiz yok, biz don karlon felan anlamayız, bizler Muhabbet Fedaileriyiz, yardım isteyen herkese elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız... vesselam... :p

haaaaaaaaaaaaaaaaa :O ?(

olsun.. ben genede Michael Corleone´nin yakin dostum oldugunu hatirlatayimda.. ne bileyim bu devirde.. babana bile guvenmicen ki birak siz bana cete dionuz ;)

M

maussema

Guest
;( ;( yaaa konuyu saptırmayın burayı kardesım bana dua ıcın actı dagılmasın konu sonra kımsecıklaer anlamaz sakın haaa ;( ;(

tam da dualar tesır ederken durun X( X(

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Rabbim hakkında hayırlı olanı vesile kılsın

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah yardımcınız olsun maussema kardeşimiz....
inşallah sıkıntılrın kısa sürede yok olur...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
evvel Allah(cc).....Bir Allah(cc) ..hastalık mümin için kefarettir sabr etmesini bilene....

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Dualarınızın hepsine binler amin...

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı salihin_cy
Alemlerin Rabbi Allah cc ....

Dünya sürgününde mü'min kullarını yalnız bırakmaz....

İsyan ve küfür olmadı ı müddetçe....

Hata ve günahlardan beri de iliz....

Afv ve ma firetine sı ınıyoruz....

Allahım cc sıkıntıdan,kederden,fitneden,fesaddan ,küfürden,şirkten,ta uttan...rahmet ve merhametine sı ınırız.....Amin.....

AMİİN.. AMİİNN...

ABLAM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
dualarım herzaman seninle abla rabbım gönlüne göre versin inş..

benim içinde dua ederseninz çok sevinirim bende butun kardeşlerimden özel dua istiyorum..

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı YaMusaB
Millet Maussema ablamızın -zaten kendisi çetemiz üyelerindendir- acil duaya ihtiyacı var, bizde Muhabbet fedaileri olarak ablamıza görevimizi yapalım dedik... Çete elamanları lütfen bir namazınızın arkasından bir defaya mahsus ablamız için dua edelim, İnşaAllah hayırlı kararlar almasını nasip eder Rabbim, inşaAllah hayırlı çıkış kapıları önüne açılır ve inşaAllah gönlünde ne istiyosa gerçekleşir... Rabbim her yar ve yardımcı olsun...

vesselam... veddua...

oncelıkle reısım ve muhabet fedaıme coook tskler ederım benı mutlu ettı valla musab heralde duzelıyorm dualar tesır edıyor rabbım de meleklerıne benım ıcın edılen her duadan sanada kat kat amın dedırtsın ınsallah malum kım bır hayra onculuk ederse ona da mukafatı var :) allah ebeden razı olsun kardesım

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı y@sin_@y99
Mevla Hayırlısını versin inşallah, Sizler için nasıl güsel olacaksa Hak Teala Hazretleri o güsellerin en güselini versin , Gönlünüzdeki hayırlı muradlar olsun efenim

Allahım!!!!!!!!....

Sevdiklerini Sevdir
Yerdiklerini Yerdir
Bizi Rızana erdir
Rahmetinle YA RABBİ

Amin......

amınnnn allah razı olsun kardesım duanz ıcın

Üst Alt