Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Amin Amin Amin..

Yaw özel bir istek için dua alma fikri benden çıktı ama maussema nasiplendi.. Kısmet diyelim ...:) Rabbim gönlünden geçenleri hayra celbedip nasip etsin sana kardeşim...

yaa ıste kıme nıyet kıme kısmet hamdolsun :D :D :D

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı hasanmustafa
ben birazdan yatsıyı eda edecem arkasından ederım hocama dua. allah teala dualarımızı kabul eylesin
Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunaca ı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât

bizler de BİRBİRİMİZE dua edelim

allah razı olsun hasan :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı fzehra
Orjinal Yazarı hayrunisa
RABBİM SADECE MAUSSEMA BACIMA DEĞİL TÜM DERTLİ GÖNÜLLERE DERMAN VERSİN. GÖNÜLLERİMİZE HUZUR VERSİN.

MİYASECİM İNSALLAH SENİNDE DERDİNE DERMAN VERİR RABBİM. BİR ÇIKAR YOL VERİRİr.

AMİNNN AMİNNN BİHÜRMETİ TAHA VE YASİN

allah razı olsun bacımcıgım ınsallah verecek bılıyorum rabbım

senden de zehra ablam allah razı olsun :] :]

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı PasHa
Ben bu YAzıyı Yeni Gördüm Daha Dün Masussemaya Namazdan Sonra Dua etmiştim :D Gecenlerde Kendisi benden Dua istemişti Allah'ım Yolunu Açık Etsin..
İnş Herzaman Do ru Kararlar Alır..

Not:Gıcık İnsan PasHa Dualarıyla Daima Senin Yanında . :D

saol pasha yaaa benı cok sevındırdın beklemezdım ama :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Bi-İznillah o şimdi çok daha iyi...

evet bılıyormusun sımdı daha ıyım masalah bomba gıbı :D :D :D

hatta sımdı ınsnaları sınrı edbılırım :)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
gönüller bir dualar müşterek.....Rabbim cümlemize hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin, hakkımız da hayırlı olmayan hertşeyden korusun ....inşaallah......

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı tamtam
Allah yardımcınız olsun maussema kardeşimiz....
inşallah sıkıntılrın kısa sürede yok olur...

allah razı olsun valla yaa hamdolsun ınsallah bukadar kısa surede tesır edecegını tahmın etmezdım ınsallah tekrarlamaz :D

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
kalpten samimi olarak yapılan her dua kabul oolunur biiznillah... er yada geç ....iki gök arasında kaybolmaz...

Üst Alt