Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
21e2gbo.jpg

Sensizlik yükü çok ağır..

Taşıyamıyorum.....

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
jk.jpg

Cile(ler) sana varmak icin dikenli yollarda perde.
Dünya dipsiz bir kuyu mutluluk nerde?
Varmak icin acıya ;HADİ bana gelde..
Umut(lar/ım) kana(ma)yan yara yüregimde
Yüregim GADDAR olan sende..

Hadi bana GEL (me) de...

Giden gitti kalbimde var bir sancı
Ben sonsuzluga yolcu zavallı bir hancı..

Acı(nası) yüreğim.....

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
r025.jpg

Bir Bahar sabahı..

Günesle güne uyanırken kararmıs duygular kusatır cevremi umut inatla yüregimi aydınlatmak icin mücadele ederken pes etmeye meyilli yüregim buruk kırık ve dökük....

Söyleyeceklerim var yutkunulamayan kelimelerin acısı gözyasına bırakır yerini zamanı durmak istedikce takvimler yapraklarını hızlıca döker zamansızlıklık kavramı yırtık ve sökük...

Mutluluga ararken hazin duygular ansızın yer eder kalbime kilit vurmak istesemde elim olan hersey sular gibi sızar gönlüme..

Hüzne hüküm giy(me)mis hayatne kadar acı varsa hayatta hayat cıkarır hepsini karsıma gözyası yagmurlarına tutulurum bir bahar sabahı günes dört bir yanı aydınlatır tebessüm yüzümde umut ellerimde yetisir..

Yeniden yeniden ve tekrar tekrar kalmak savasmak kendimle bana ait ne varsa herseyle dizlerimin üstüne cöküp avuclarımı sımsıkıya sıkıyorum caresizlik ve ben..

Ayrılıkların narında üsüme kayazlarda yanmak buz kesmis ellerime katre katre akan bakısların düser yüregim ısındı bak.

Bahar eser savurur kasırgalar gibi heyecanı bütün ciceklere güllerde tebessüm dolusu sitem yapraklarda bir baksa gizem..

Bir bahar sabahı ölmek..yalanlara karısmıs arzu hal gibidir bu istek!
Günahımdan öte duam hıckırıklara bogulmusken vuslata ermek!

Üst Alt