Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soğuk bakışlarına y/anıyorum gad/dar mevsimlerin ayrılık kokan rüzgarları eserken muhrip olmuş ruhum dar ağacında idamı(nı) bekler.Akarcasına kan yüreğimden damla/yan;izi kalmış siyah bulutların gölgesinde üşüyen özlem;boynu bükük sayar takvimlere eklenen yaprakları.Delice naralar kopar;haykırışlarda feryad.Şimdi gözyaşı(mız) matemde.son(bahar) çepeçevre kuşatmış sensizliğimi.gelmeler baharlarca y/anarkış d/olmuş yüreğim(iz)e kasıp kavuran yangınlara çare;yollarca ayrılık: gitmek bilmiyor.
Seni kınasam benimde başıma gelir misin?.
Ulaşılmayan en\gel\lere takılı kalmış hayat(ımız)acı boyu dizleri kanar yellenmeyen hasret kor olmuş inletir be(de)ni.Kalbimden koparılmış bir yanım gibi(sin)yazılmayan her sözcük gibi heceler dururum olmayan satırlarda kaybetmeden bulurum bulamadığım kayıp cümleler bitiririm virgüller atlayıp noktalardan kaçarken ben sen(de bitt)im.
Git(me)sen diyorum hep b\ana
Başında sen sonunda sen(sizlik);
Şimdi neresine temiz bir sayfa çekeyim ben bu hayatın?
Yüreğinin dar ağacına sallandır,öldür beni,
Kırbaçlara mahkum,acıya mesken tut bu bedeni.
Taşlara vur gönlümü,liğme liğme et her sözümü,
Kanat özümü yaşlarla boğ gözümü.
Aydınlığa set çek,zindanlara esaret et,
Siyahlara boya dörtbir yanı,beni bana hapset,
Prangalar eskit,iğneler perçinle ellerime,günleri yıllara terket,
Zamanı zamansızlığa vur, ömrü sensizlikle kahret.