Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
... "halbuki aşk, başka ne olsundu hayatın mazereti, demedim dilimin ucuna gelen her ne ise, vay ki gençtim.. ölümle paslanmış buldum sesimi..."

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
a876mh.jpg

Yitik bir düsün,sahte tebessümüyüm ben..
16.gif

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
(S)açma; etrafa yayıl(ma)sın özlem döküntüleri.Uçurumlarda düş(tü) kurulan yalan yalnış tebessümler.S/ol yanımda gul(ler) gibi.Yüreğim sen diyerek b/atiyor.Kızılca kıyamet kopuyor,gözündeki perdeleri kap/at.T/adı(n) kaçmış kalbime t/adının;zaman/sızım hüzün diyarında;ç/ölmüş duygularım d/uyuyor musun?.
U/s/ andım hüzne boyanmış ellerinden hasret damlıyor,yüreğime b/ulaşmış aşk lekesini aşk(ı)klar kirletiyor.Gel de yüreğim s/evindir.Uzaktan gel(me)yen bu d/ayak sesleri avazların (mı) sukutu[?].
Hayat aşktan bir şerha k/alan;lezzetten ib(a)ret!.Çakaklarıma ölümün dalgası çarpar(ak) d/inletir.ki y/anımda acı(sı)na d/eğmiş boynunu.
B/ayıl{t}mış a/yazları kış(lar) kollarında,dört mevsim(s)iz aşksız geç(me)yen (son)bahar d/olmuş yürekleri(mi)z.S/atılmış k/alem(ler)e defter boyunca heceler.[Bu]gün doğmadan sok/aklar boyanmış yalnızlıklara.Çöp niyetine dök yüreğimi usulünce yüreğine.K/aldırmaz yü(re)kleri(mi)z v/ar-mış- ar(sız)lara,sus pus[ol]muş aşk.
B/ekliyorum takvimlere d/üşüşmüş yok(luk)ları-nı,kol geziyor dilden dile aşk.
S/ondayken s/ona döndüm.Yaz(g)ıma d/üşüyor cümleler(in),es(git) yüreğimden yüreğine.Birlikte yürürken,koşar adımla ayrılık;tek kan içide kalmış vuslatı(mı)z.;Aşk'a yoruldum.
Sus[ma] lal olmuş acı sus;haykırırken boğazına asılı kalmış kelimeleri toplayıp bir cümlede kur(ma) bir cümleyle doldurulmuş defteri de(yip) sus[ma].B/iz kalmış mazilerde hüzne dair.E(k)mek kırıntılarıyla büyüyen yüreğimizdeki yürek d/oymuş yüreğimize.Yar(a) dilimde,mevzu olur gibi gitmenin bahsini;ağır(lar)ım gidene zorumla,kolayıma kaçmıs(sın) gibi.Zorla ayrılık olur,güzelliklede insan kovulur.Uykusuz gecelere uyumuş gündüzlerce senide her y/anıma alıp dalmışım siy/Ahlara benzetilmiş fig/Anlara.Yapraklarını dökmüş herşey ,renginde anlam yüklenen hayat.Yollar basamak basamak kavuşmaları yoruyor.Boşver diyor öyle/sine uzaklarda hecesi kalmış cümleler,kana kana hüznü(nü)içiyorum,kusuyorum sağıma soluma,burnumdan geliyor hasret(i)-n.
Bir b/aşka yandım bir aşk(ın)a.Y/amalı sözcükler dudağımdan iki büklüm;yağmur g/özümde ağlar;cehremden Sen dökülür[sün].Ayrılık ö(y)le/siye t/uzak ki.

Canım burnumda.

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Yazamıyormusun !! Bance gayet iyi yazıyorsun .. Kalemine kuvvet ..

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
426385_365671340123183_100000409619156_1322672_728657935_n.jpg

Karanlıklar örter geceyi sensizlik büzüşür sol yanımda
Bükülür boynum küf tutmuş yokluklar(ın) her anımda

Dilimde acılar biter ayrılıklar yollara yağar durur
Yalnızlığım beni beni sensizliğin vurur

Tufanlar kopsa yüreğimde sanane?
Savrulmayacaksan bana benimle banane?

Ağlayışlara tutuluyorum gözlerine değmiş yaş
Tebesümlerin yüreğime bakışların gözlerime aş

Kapına gelsem avuçlarımda güller
Dikeni batar kanatır yüreğimde ölen ölümler

Kan çanağı yüreğim volkan gibi damlıyor
Kan kusuyorum özlem(in) en DERİNE akıyor

Elimde soldu güller boynumu eğerim
Yüzüne bakmadan yüreğimi yüreğine mıhlar GİDERİM!

Bilseydin ayrılığın yükü omuzlarımda yüklermiydin yüreğime?

Cehenneme dönsün hayatın cennete uzanan yolun olayım yolunda..

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
yemekte5sd6ynmz9oz4.jpg

Soğuk bakışlarına y/anıyorum gad/dar mevsimlerin ayrılık kokan rüzgarları eserken muhrip olmuş ruhum dar ağacında idamı(nı) bekler.Akarcasına kan yüreğimden damla/yan;izi kalmış siyah bulutların gölgesinde üşüyen özlem;boynu bükük sayar takvimlere eklenen yaprakları.Delice naralar kopar;haykırışlarda feryad.Şimdi gözyaşı(mız) matemde.son(bahar) çepeçevre kuşatmış sensizliğimi.gelmeler baharlarca y/anarkış d/olmuş yüreğim(iz)e kasıp kavuran yangınlara çare;yollarca ayrılık: gitmek bilmiyor.

Seni kınasam benimde başıma gelir misin?.

Ulaşılmayan en\gel\lere takılı kalmış hayat(ımız)acı boyu dizleri kanar yellenmeyen hasret kor olmuş inletir be(de)ni.Kalbimden koparılmış bir yanım gibi(sin)yazılmayan her sözcük gibi heceler dururum olmayan satırlarda kaybetmeden bulurum bulamadığım kayıp cümleler bitiririm virgüller atlayıp noktalardan kaçarken ben sen(de bitt)im.

Git(me)sen diyorum hep b\ana

Başında sen sonunda sen(sizlik);

Şimdi neresine temiz bir sayfa çekeyim ben bu hayatın?

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
ena-ww.jpg

Yüreğinin dar ağacına sallandır,öldür beni,
Kırbaçlara mahkum,acıya mesken tut bu bedeni.

Taşlara vur gönlümü,liğme liğme et her sözümü,
Kanat özümü yaşlarla boğ gözümü.

Aydınlığa set çek,zindanlara esaret et,
Siyahlara boya dörtbir yanı,beni bana hapset,
Prangalar eskit,iğneler perçinle ellerime,günleri yıllara terket,
Zamanı zamansızlığa vur, ömrü sensizlikle kahret.

Ağlat işkencelerle,İNLET çıglıklarla sessizliğe bürünen geceyi,
Kır kalemi,yak defteri,kanlara bulandır heceleri,

Çıldırtan susuşları çaresiz bırak koynumda,
Ayaklarımı zincirle sonsuz eleme varmak için dikenli yollarda.

Göm tebessümü derine,ulaşmasın yüzüme,
Sustur inleyen su kalbimi,çiviler çak artık dilime..

Tenime acı değmiş, inciniyorum sensizlikten..
89934900.gif

Üst Alt